Waterchaletpark

Prachtige chalets aan het water

Het waterchaletpark is een onderdeel van Vakantiepark De Kuilart, maar heeft zijn eigen mooie plek aan het water. Zo kunt u optimaal genieten van alle faciliteiten en activiteiten van het vakantiepark, maar heeft u wel uw eigen plaats met rust en ruimte en eventueel een eigen bootje voor de deur! Voor het waterchaletpark van De Kuilart zijn special drie type chalets ontwikkeld. Bij het plaatsen en ontwerpen van de waterchalets is rekening gehouden met het binnen-buiten gevoel, veel ruimte en licht en een modern design zijn daarbij belangrijk geweest. Via De Kuilart kunt u verschillende particuliere waterchalets huren maar ook een eigen waterchalet kopen:

Verhuur

Geen eigen kampeermiddel, maar toch luxe en comfortabel overnachten op de camping? Kiest u dan voor het huren van een waterchalet op Vakantiepark De Kuilart, die biedt alle mogelijkheden voor een gezellige kampeervakantie! Op De Kuilart staan de volgende waterchalets te huur, deze zijn compleet ingericht en bieden voldoende privacy.

Verkoop

Bent u op zoek naar het ideale tweede huis? Dan is kunt u er voor kiezen om een waterchalet te kopen op een van de mooie en ruime, nog vrije kavels op het waterchaletpark. Vanuit uw eigen chalet, met een eigen ligplaats voor de deur, kunt u volop genieten van het watersport hart van Friesland. Alle informatie over de mogelijkheden en de regels van het park zijn bij de receptie op te vragen. De verkoop van waterchalets gaat via de familie Bleckman, eigenaren van Vakantiepark De Kuilart, u kunt hiervoor contact opnemen met de receptie.

Ga naar waterchalets-kuilart.nl

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Zondag t/m donderdag van 09:00-18:00 uur Vrijdag & zaterdag van 09.00-20.00 uur