Verblijf tijdens LF2018

Vakantie in Friesland

Vakantie vieren in eigen land was nog nooit zo’n goed idee, want in 2018 is Leeuwarden-Fryslân de Culturele Hoofdstad van Europa. Kom kamperen in Friesland en combineer dit met een bezoek aan Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad van 2018. Maar een verblijf in een accommodatie zoals een stacaravan, vakantiewoning of villa behoort tot de mogelijkheden. Plan een culturele dagtrip naar Leeuwarden en geniet van het gemak van vijfsterren Vakantiepark De Kuilart gedurende uw verblijf tijdens LF2018.

 

Luxe villa's aan het water   Grote Kampeerplaatsen Comfort aan het water Vakantiepark De Kuilart

Bezoek Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018

Leeuwarden ligt slechts op een klein uurtje rijden vanaf De Kuilart - Koudum en daarmee zeker geschikt als verblijfslocatie. Maar u kunt ook met de trein van het station Koudum-Molkwerum naar station Leeuwarden, welke u in 50 minuutjes in het centrum brengt van de culturele hoofdstad. Voordeel hiervan is dat u als gast eenmalig een gratis treinkaartje voor het hele gezin kunt krijgen. De gratis ov-dagkaart is af te halen bij de receptie. Daarnaast ligt hier een gratis af te halen informatiekrant van de Culturele Hoofdstad van Europa.

 

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur