Stacaravans (te koop)

Stacaravans te koop op 5-sterren camping aan het water
Vakantiepark De Kuilart is een vijfsterren camping aan het meer De Fluessen en is het startpunt voor uw ontdekkingsreis door Friesland. De mogelijkheden tijdens uw verblijf zijn eindeloos!

Vele faciliteiten en activiteiten
Door de vele faciliteiten is er op De Kuilart voor elk wat wils. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die het park biedt o.a. het gratis subtropisch zwembad, de bowlingbanen en de sauna. Ook is De Kuilart gelegen in de perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral om te watersporten.

Diverse stacaravans te koop
Vakantiepark De Kuilart heeft op dit moment geen stacaravans te koop, wel zijn de waterchalets te koop (meer informatie zie hieronder). De prijzen zijn exclusief standplaats. De meeste stacaravans beschikken over twee slaapkamers en zijn verder compleet uitgerust met keuken en badkamer. Voor meer informatie over de diverse stacaravans en foto's kunt u hieronder verder klikken.

*Bel voor meer informatie of vragen naar 0514-522221 of mail naar info@kuilart.nl.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Tweets

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m Zaterdag van 09:00 tot 20:00 uur en Zondag van 09:00 tot 18:00 uur