Stacaravans

Stacaravan huren of stacaravan kopen

Bij Vakantiepark De Kuilart kunt u verschillende type stacaravans huren maar ook (particuliere) stacaravans kopen:

Verhuur

Indien u geen eigen tent of caravan heeft maar toch wilt kamperen, dan kunt u op Vakantiepark De Kuilart een stacaravan huren. De Kuilart beschikt over een aantal verhuur stacaravans, namelijk negen Stacaravans XL. Daarnaast kiezen een aantal van onze vaste gasten ervoor hun Particuliere Stacaravan te verhuren.

Verkoop

Mocht u interesse hebben in een jaarplaats bij De Kuilart, dan kunt u een stacaravan of chalet aanschaffen en deze op één vrije plaats plaatsen. U kunt natuurlijk ook een te koop staande stacaravan, die reeds bij ons is geplaatst overnemen. In beide gevallen is het verstandig om eerst alle informatie over de mogelijkheden en de regels van het park bij de receptie op te vragen. Wij willen altijd graag eerst kennismaken voordat de koop heeft plaatsgevonden. In alle gevallen gaat de verkoop van stacaravans altijd in samenspraak met de receptie. Neem dus eerst contact met de receptie op voordat u daadwerkelijk overgaat tot aankoop.

Chalets te koop

Vakantiepark De Kuilart heeft op dit moment ook prachtige waterchalets van Arcabo in de verkoop. Geniet van uw eigen stek aan het water. Een rustige ligging en toch alle faciliteiten bij de hand! Op onze website vindt u meer informatie

Ga naar waterchalets-kuilart.nl

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur