Vakantie aan het water in Friesland

Sfeervolle feestdagen op De Kuilart!

Gepubliceerd op 05-11-2019
https://kuilart.nl/wp-content/uploads/2016/11/Kerst-met-tekst.jpg

Kom tijdens de feestdagen op donderdag 26 december genieten van een heerlijk kerstdiner in de vorm van shared dining! Voor extra vermaak is er deze dag een speelhoekje voor de kinderen, zodat de ouders ondertussen kunnen genieten van hun diner. Of kom gezellig bowlen onder het genot van een hapje en drankje! Reserveren voor het grand café of bowlen tijdens de kerstvakantie kan via 0514-522221 of mail naar evenementen@kuilart.nl. Bekijk de openingstijden van het grand café.

Daarnaast is ons subtropisch zwembad weer dagelijks geopend! U kunt hier iedere dag van vrijdag 20 december tot en met zondag 5 januari terecht. Bekijk de openingstijden van het zwembad.

Tijdens de kerstvakantie kunnen jullie leuke activiteiten ondernemen die op en in de omgeving van De Kuilart te doen zijn. U kunt de activiteiten in de omgeving ook bekijken via onze agenda. Bekijk hier onze agenda.

Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen!

Namens De familie Bleckman en medewerkers

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur