Programma LF2018

Leeuwarden - Culturele Hoofstad 2018 biedt het volgende programma

Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 is zeker een must voor alle toeristen. De bruisende stad als decor en fraaie weidse provincie staan garant voor verrassende projecten, evenementen en festivals. Vanuit de Stichting Culturele Hoofdstad 2018 zullen minstens 40 grote culturele evenementen worden georganiseerd. Een programma van groot tot klein. In Leeuwarden, maar ook in de rest van Friesland.

Highligts programma LF2018

Het Fries Museum eert Mata Hari en M.C. Escher, beiden afkomstig uit Leeuwarden, met een tentoonstelling van internationale allure. Verder schitteren ruim honderd Friese paarden in een theaterstuk, wat resulteert in een sprookjesachtig paardenspektakel. In Harlingen meren daarnaast indrukwekkende zeilschepen aan tijdens een literaire editie van The Tall Ships Races.  En met de komst van de Reuzen van Royal de Luxe beleeft Nederland een primeur: de Franse Reuzen waren nooit eerder in ons land te zien. Ten slotte zorgen de 11Fountains voor een permanente Elfstedentocht in de vorm van fonteinen in elk van de steden, gemaakt door toonaangevende internationale kunstenaars.

 

Mata Hari voorstelling Leeuwarden   De reuzen van Royal De Luxe Leeuwarden

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Leeuwarden-Fryslân 2018? Houdt de officiële website van Leeuwarden - Culturele Hoofdstad 2018 in de gaten of geef u op voor de digitale nieuwsbrief. Zo krijgt je gemakkelijk een goed overzicht van al het nieuws en alle activiteiten die te maken hebben met Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018.

Meer lezen, bekijk dan de online krant van LF2018 of het Culturele Hoofdstad Jaarmagazine.

Vragen?

Belangstellenden kunnen het beste terecht voor informatie in de Blokhuispoort op het Blokhuisplein 40 in Leeuwarden. Dit informatiecentrum blijft heel 2018 geopend. Of bekijk de veel gestelde vragen online.

Blokhuispoort Informatie centrum Leeuwarden 2018

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur