Vakantie aan het water in Friesland

De Kuilart wederom Top Camping in Europa

Gepubliceerd op 06-12-2018
https://kuilart.nl/wp-content/uploads/2018/12/Top-camping-2019.jpg

Vakantiepark De Kuilart heeft wederom het predicaat "Europees Top" van de ANWB gekregen.

De Top campings halen de maximale score van vijf sterren bij de ANWB-campinginspectie. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie, winkels en horeca. Dit jaar was de bekendmaking op de vakantiebeurs in Hardenberg. In totaal hebben drie campings de titel Top camping in Friesland gekregen. Ook zusterbedrijf It Wiid is weer benoemd tot Top camping en heeft tevens vijf sterren ontvangen.

De Kuilart ontvangt deze titel al meerdere jaren op rij. Zusterbedrijf It Wiid ontvangt deze titel nu voor de derde keer. Dit is voor de familie Bleckman ieder jaar een beloning voor de investeringen die zij doen om beide bedrijven de hoge standaard te geven die vandaag de dag verwacht mag worden bij 5 sterren campings.

Vakantiepark De Kuilart bouwt nu voor de derde keer op rij deze winter nieuwe vakantiewoningen. It Wiid is bezig met een volledige herinrichting voor hun chalets aan het water. Op deze manier wordt de kwaliteit gewaarborgd op beide bedrijven en blijven de campings meegaan met de laatste trends op het gebied van recreëren.

Kortom: Bent u op zoek naar een 5 sterren camping in Noord Nederland? Dan bent u op  Vakantiepark De Kuilart en op Camping It Wiid op het juiste adres!

 

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur