Shared dining kerstdiner

Kijkt u ook al uit naar het kerstdiner?

December is een echte feestmaand, een maand van samenkomen, samen eten, samen genieten én samen delen. Op De Kuilart hebben we daarom een kerstdiner volgens het shared dining concept, dus een diner om met elkaar te delen. Iedereen kan pakken wat hij of zij lekker vindt en laat zich verrassen door de vele gerechten en lekkernijen.

Kortom ultiem genieten van een tafel vol grote en kleine gerechten om met elkaar te delen, een perfecte manier om een gezellige avond met vrienden en familie door te brengen en te genieten van al het lekkers. Met wie deel jij deze kerst je tafel?

Tijdens deze proeverij bieden wij een amuse, drie voor-, een tussen-, vier hoofd- en drie nagerechten aan, gepresenteerd op etagères en gezamenlijke diner plateaus. Al met al een uitgebreid en feestelijk kerstdiner. Bekijk snel waar ons kerstmenu uit bestaat en beleef een heerlijke tweede kerstdag in ons Grand Café It Skippershûs!

Tafel reserveren?

Wil je een tafel reserveren voor Kerst? Iedereen is welkom tijdens de kerst bij De Kuilart! Kom jij in je foute kersttrui of in gala? Kom met vrienden of familie op 2e kerstdag. Daarnaast zijn wij de hele kerstvakantie open, behalve op 1e kerstdag, dan zijn wij gesloten.

Reserveren kan per evenementen@kuilart.nl of telefonisch 0514-522221 en neem contact op met de receptie. Dan zorgen wij ervoor dat uw kerstdiner in de puntjes wordt geregeld!

Spendeer de ultieme quality-time met uw gezin en ga op vakantie tijdens de kerstvakantie

Vier de feestdagen en/of de dagen er omheen op Vakantiepark De Kuilart. Geniet van de kerstsfeer tijdens de kerstvakantie en ga er heerlijk tussenuit. Samen knus genieten in een lekker warm huisje. Beleef de feestdagen met uw geliefden creëer onvergetelijke herinneringen samen op De Kuilart.

 • Ga met de hele familie op vakantie en ontdek de mooiste winterse plekjes in de omgeving.
 • Lekker met z'n allen een avondje gourmetten in de accommodatie.
 • Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst.
 • Neem uw kerstcadeaus mee naar het vakantiehuisje en geniet ’s avonds met elkaar van een heerlijk, uitgebreid kerstdiner.
 • Door de Rijsterbos wandelen en ’s avonds bij het haardvuur van het grand café een drankje te drinken.
 • Samen een sprankelend Oud en Nieuw vieren.

Kerst en Oud & Nieuw zijn feestdagen dat je samen met het gezin, familie of vrienden wilt vieren. En voor je het weet is het al kerst! Wees verzekerd van een prachtig verblijf voor jou en je gezelschap en boek alvast bij De Kuilart, beleef het!

 

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

 • Vakantiepark De Kuilart
 • De Kuilart 1
 • 8723 CG Koudum
 • T: 0514-522221
 • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur