Vakantie aan het water in Friesland

Juni arrangement kamperen

Gepubliceerd op 14-05-2019
https://kuilart.nl/wp-content/uploads/2018/12/Prachtige-wandel-omgeving-It-Wiid.jpg

Een hele maand extra voordelig kamperen bij De Kuilart? Dat kan met het juni arrangement!

In de heerlijke maand juni bieden we de mogelijkheid om de gehele maand te kamperen voor een zeer voordelig tarief! Bent u bijvoorbeeld al met pensioen of heeft u een gezin met jonge kinderen? Dan kunt u er zo nog perfect tussen uit met het juni arrangement voordat de drukke vakantieperiode begint. Maar ook alle weekenden er op uit loont zich ook zeker!

Juni arrangement

Het arrangement loopt van 11 juni tot 12 juli. Zo kunt u lekker lang genieten van alles wat De Kuilart te bieden heeft! Een unieke vakantie voor zowel jong als oud: dat biedt De Kuilart! Gelegen in het prachtige waterrijke gebied van Zuid-West Friesland, biedt onze 5-sterren camping u een perfecte combinatie van heerlijk buitenleven in de schitterende natuur, met alle luxe en comfort binnen handbereik!

Genieten tijdens de maand juni

Houdt u van sporten, recreëren, fietsen of wandelen? Dan is het prachtige Nationaal Landschap de ideale omgeving voor u! Gaat uw voorkeur uit gaat naar het bezoeken van dorpen of steden? Bezoek dan toch zeker een paar van de dichtbij gelegen Friese elf steden aan het IJsselmeer. Wat dacht u van pittoreske Hindeloopen, het mooie Stavoren of het gezellige Workum met het Jopie Huisman museum. Als u anderzijds graag op het water zit, ook dan zit u hier goed! Relaxen in een sloepje op één van de Friese meren, actief zeilen in een valk of meevaren op een Friese zeilpraam. Wilt u liever op het park zelf blijven? Komt u dan badderen in het zwembad, spelen met de (klein)kinderen in de speeltuin, genieten op het terras aan het water of lekker dineren in het vernieuwde grand café. Kortom boek de maand juni en kom heerlijk tot rust op De Kuilart!

Geen volgend artikel

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Zondag t/m donderdag van 09:00-18:00 uur Vrijdag & zaterdag van 09.00-20.00 uur