Interview Robert, Kasper en Ana

Vertel even in het kort wie je bent en waar je hiervoor hebt gewerkt.

Ik ben Robert Heidebrink en heb 27 jaar keuken ervaring waarvan 17 jaar als chef en één jaar op De Kuilart.

Ik ben Kasper Versteeg, 30 jaar oud en werk al 15 jaar in de horeca. Ik heb het grootste gedeelte van mijn ervaring opgedaan in de Italiaanse keuken en heb hiervoor in de pizzeria "Oost Achterom" in Hindeloopen gewerkt.

Hallo ik ben Ana Piedade Da Costa, 25 jaar en wonende in Bolsward, Friesland. Hiervoor heb ik gewerkt bij Gasterij de Kromsteert in Nunspeet waar ik vroeger woonde. 3 Jaar gewerkt in een instellingskeuken en 1 jaar gewerkt bij de Wijnberg in Bolsward. Toen heb ik in Harlingen gewerkt bij 2 verschillende restaurants.

 

Hoe heb je je eerste seizoen (als chef kok) op De Kuilart ervaren?

Robert: Mijn eerste seizoen was zo leuk, dat ik hier niet meer weg wil. Zo mooi ook dat het hier geworden is na de verbouwing.

Kasper: Het eerste seizoen op De Kuilart was heel erg druk, maar zeker leuk!

Ana: Mijn eerste seizoen bij De Kuilart moest eerst even wennen, maar werd al snel een thuis. Leuke en zeer sfeervolle werkplek.

 

Wat vind je het leukste aan je vak/op De Kuilart?

Robert: Het leukste vind ik koken. Daar heb ik mijn leermeesterschap ook in en omdat weer aan een nieuwe generatie mee te geven. Die ons overigens ook weer fantastisch hebben geholpen afgelopen zomer om de honderden mensen in de vakantie te voorzien van heerlijke gerechten.

Kasper: Het leukste aan mijn vak is het maken van lekker eten en dat dat dan gewaardeerd wordt door de gasten!

Ana: Wat ik het leukste vind aan De Kuilart is dat wij een team zijn, dat maakt mijn vak leuk.

 

Wat is je favoriete gerecht op De Kuilart en wat is je ultieme guilty pleasure?

Robert: Mijn favoriete gerecht is het vis proeverijtje en de kipburger. Mijn guilty pleasure qua eten en het bereiden daarvan is eerlijk en pure combinaties van nieuwe kookwijzes en trendy food. Elke keer afhankelijk van wat het seizoen te bieden heeft.

Kasper: Mijn favoriete gerecht op De Kuilart is natuurlijk Pizza! En wat de guilty pleasure betreft, ik ben gek op koekjes!

Ana: Mijn favoriete gerecht bij De Kuilart is de biefstuk/gamba's salade en mijn ultieme guilty pleasure is Serrano ham.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur