Interview Frans en Stefan

Frans (33) en Stefan (27) zijn de nieuwe gezichten van de watersport en haven. Beiden stellen zichzelf hieronder voor en vertellen hoe ze tegen hun nieuwe functie aankijken!

Frans aan het woord:
Zo was het maart en zo is het december… mijn eerste seizoen bij De Kuilart is voorbij gevlogen!

In februari kwam ik met mijn vrouw vanuit Scherpenzeel (Gld.) naar Friesland om hier onze toekomst op te bouwen. Als kind kwam ik al met mijn ouders op Camping It Wiid, we hebben daar jaren gestaan. Via die weg las ik over een vacature van De Kuilart; ze zochten een timmerman met passie voor de watersport. Een functie die mij gelijk aansprak omdat ik mijn werkervaring met mijn passie kan combineren.

Ik kijk terug op een fantastisch seizoen bij De Kuilart. De afwisseling in mijn werk; van onderhoud op het park tot mijn rol als havenmeester. Het gezellige team waarin ik terecht ben gekomen; van onderlinge cakebakwedstrijden tot vele kraamvisites! En het contact met u, onze gast; de mensen die voor het eerst de wereld vanaf het water verkennen in o.a. onze sloepen en valken tot de vaste gasten die al jaren op ons park komen. Beetje bij beetje leer ik steeds meer mensen kennen.

Komend seizoen sta ik samen met mijn nieuwe collega Stefan voor u klaar op de haven. Graag heten wij u weer van harte welkom op De Kuilart!

Stefan aan het woord:
Na tien jaar met veel plezier bij Sailcentre Makkum te hebben gewerkt als allround watersport medewerker was het toch tijd voor iets nieuws. Ik zag de vacature van De Kuilart en het sprak me direct aan. Ik ben in een watersport familie met een eigen watersport bedrijf opgegroeid. Dus passie voor de watersport heb ik al vanaf jongs af aan meegekregen.

Ik zie de functie als een nieuwe uitdaging en als havenmeester ben je altijd in contact met mensen. Zover ik al iets kan zeggen over eerste weken dat ik hier werk is dat het erg leuk is om in een jong team te werken dat er echt voor wil gaan. Bovendien is De Kuilart en veelzijdig bedrijf vol potentie, het is dan ook mooi om te zien welke vernieuwingen worden doorgevoerd.

Wij gaan de uitdaging met vol vertrouwen aan. Er zullen wel veel nieuwe dingen op ons afkomen, hopelijk zullen dat gasten dat begrijpen. Ik kijk er nu al naar uit iedereen te leren kennen.

Ga naar home

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur