Interview familie Rijkee en familie Zuiker - camperplaatsen

Gerrit (70 jaar) en Steffi (61 jaar) Rijkee zijn onze aller eerste gasten op de nieuwe camperplaatsen.  

De familie Rijkee komt uit Hellevoetsluis en wonen aan het grote vaarwater. Zij houden van het water en zoeken ook altijd een vakantiebestemming aan het water. Al de mooie meren en kleine vaarten maakt het hier in Zuidwest Friesland een hele andere wereld dan thuis.

Gerrit en Steffi komen hier al 14 jaar en zeker minimaal 1 keer per jaar. Ze komen knus met zijn tweetjes, maar nodigen ook graag familie en/of vrienden uit vanuit Duitsland of Australië om ook van De Kuilart te genieten. Wat in ieder geval niet mag ontbreken aan een bezoek bij De Kuilart is het huren van een sloep om de mooie meren van Friesland te verkennen. Maar voorheen hebben ze ook wel eens zeilles in een valk gehad en en bij ons hun Kuilart zeildiploma gehaald.

Ze gaan er graag op uit met de camper, maar als ze naar Friesland gaan dan komen ze toch altijd op De Kuilart, zo'n mooie plek aan het water! Wat ze hier vinden is een combinatie van rust, maar ook activiteiten zoals tennissen en surfen. Daarnaast loop je vanaf deze camperplaats zo naar ons restaurant "It Skippershûs", waar ze altijd graag mogen eten.

Ook gaan ze er graag op uit met de Fiets, omdat het hier zo prachtig is. Het dichtbij gelegen dorp Lemmer is dan één van hun favoriete bestemmingen. Zij genieten volop van hun leven en dat kan hier in Koudum op De Kuilart dan ook goed.

Gerard (75 jaar) en Tiny (72 jaar) Zuiker zijn meteen al onze tweede gasten op deze mooie nieuwe plaatsen.

De familie Zuiker is een echte kampeer familie. Zo hebben ze deze prachtige nieuwe camper waar ze in verblijven, deze is samen met hun drie kinderen aangeschaft. Zo genieten zij om de beurt volop van het kamperen.

Zij komen al voor de vierde keer op De Kuilart en doen dit eigenlijk altijd in combinatie met een bezoek aan hun dochter. De familie Zuiker komt uit Wognum en dan is De Kuilart de ideale tussenstop als ze op doorreis zijn naar haar.

Zij vinden het hier prachtig om zo mooi aan het water te staan en zo al het goud der aarde voorbij te zien varen. Wat fijn aan de camping is dat het hier in het laagseizoen zo heerlijk rustig is, maar dat er wel veel faciliteiten aanwezig zijn, zo gaan we vanavond bijvoorbeeld lekker een patatje bestellen bij de snackbar. En ook al hebben we een douche in de camper, het is toch ook fijn om af en toe gewoon in het toiletgebouw te kunnen douchen.

Daarnaast mogen we heel graag wandelen en daarvoor is bij De Kuilart schitterende omgeving. Zo oefenen we ieder jaar voor de Nijmeegse vierdaagse en kunnen we hier mooie wandelingen maken in bijvoorbeeld de Gaasterlandse bossen.

Voor de familie Zuiker is De Kuilart een ideaal vakantiepark om met de camper te staan en raden het zeker aan anderen aan.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur