IJsboerderij de Bûterkamp, Oudemirdum

Streekproducten bij IJsboerderij de Bûterkamp

Midden in het mooie Gaasterland, vlakbij de IJsselmeerkust, ligt IJsboerderij de Bûterkamp. Op het erf van de boerderij genietend van zelfgemaakt boerenroomijs, heb je een prachtig uitzicht op het Jolderenbosch, de omliggende weilanden en in de verte het IJsselmeer en het Rysterbos.

Ambachtelijk boerenroomijs

Sinds 1999 wordt van de melk van ons eigen koeien op ambachtelijke wijze door ons zelf boerenroomijs gemaakt. Met toevoeging van natuurlijke smaakstoffen kunnen we het lekkerste ijs bereiden; uiteraard onder de strengste hygiënische voorschriften.

Op het erf hebben we zitjes gemaakt waar in de zomer veel bezoekers genieten van een heerlijk boerenroomijsje. Wij leveren in heel Zuidwest Friesland het boerenroomijs aan campings, collega boeren en restaurants en we gaan vaak de boer op met onze ijskar. Dus overal in de provincie kunt u ons zelfgemaakt boerenroomijs etende mensen tegenkomen.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten hoe het ijs gemaakt word, kom dan eens langs.

Adres

De Bûterkamp 1
8567 LM Oudemirdum

Terug naar omgeving overzicht

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Zondag t/m donderdag van 09:00-18:00 uur Vrijdag & zaterdag van 09.00-20.00 uur