Groepsevenementen

Groepsevenementen op De Kuilart.

De Kuilart organiseert groepsevenementen zoals bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten. Wij verzorgen zowel indoor als outdoor groepsevenementen.

Vele mogelijkheden

Door een scala aan groepsevenementen, zijn deze geschikt voor zowel kleine als grote groepen van diverse leeftijden. Daarbij kunt u denken aan: teambuilding, rally rijden, zeilen, wijnproeven, vliegen, een spannende GPS tocht, een casino arrangement en nog heel veel andere leuke groepsevenementen.

Locatie aan het water 

In het It Skippershûs vindt u een restaurant met terras aan het water, een schippersbar, bowlingbanen, discozaal en diverse zalen/ruimtes welke geschikt zijn voor een familiedag of een zakelijke bijeenkomst. Met een unieke ligging aan het water bieden wij u een privé locatie voor kleine en grote groepen.

  • Op de eerste verdieping bevindt zicht een zaal geschikt voor maximaal 200 personen. Deze zaal met een weids uitzicht over het water heeft een terras, eigen bar en audio- en presentatie.
  • Op de begane grond bevinden zich de schippersbar en het restaurant. De beide ruimten zijn met een tussenmuur van elkaar gescheiden en hebben hun eigen charme. De schippersbar is met haar bar in de vorm van een schip erg sfeervol en het restaurant heeft volledig uitzicht over het water. Respectievelijk bieden ze ruimte voor 40 en 80 personen.
  • Op de onderverdieping bevindt zich een zaal, geschikt tot 70 personen. Deze zaal heeft een eigen bar, pooltafels, vier bowlingbanen en een ballenbak wat ideaal is voor kinderen.

Volledige verzorging

U kunt uw daginvulling in overleg volledig naar eigen keus inrichten en laten verzorgen door groepsevenementen planning en organisatie van De Kuilart. U kunt kiezen om uw dag af te wisselen met een van de vele activiteiten die wij organiseren met een heerlijk ontbijt, lunch en/of diner.

Tip!

Zeilen op een authentiek skûtsje over de Friese meren zal u dag een typisch Fries en uniek tintje geven!

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor groepsevenementen? Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en de kosten. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met onze dames van de groepsevenementen planning en organisatie  (0514-522221 of evenementen@kuilart.nl).

Ga naar groepsevenementen.nl

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Tweets

  • KOM DIT WEEKEND NOG NAAR IT SKIPPERSHÛS -Laatste kans voor een heerlijk diner in het oude restaurant -Herinneringen… ,
  • Laat de vakantievoorpret beginnen! Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen en prijzen of lekker vakantie inspirat… ,

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m Zaterdag van 09:00-12:30 en 13:00-17:00 uur