Groepsevenementen

Groepsevenementen op De Kuilart

De Kuilart organiseert groepsevenementen zoals bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten. Wij verzorgen zowel indoor als outdoor groepsevenementen.

Vele mogelijkheden

Door een scala aan groepsevenementen, zijn deze geschikt voor zowel kleine als grote groepen van diverse leeftijden. Daarbij kunt u denken aan: outdoor (teambuilding) activiteiten, solex rijden, zeilen, wijnproeven, flyboarden, een spetterende spelshows, een toer door Gaasterland en nog heel veel andere leuke groepsevenementen.

Locatie aan het water

In het It Skippershûs vindt u een grand café met terras aan het water, een schippersbar, bowlingbanen, discozaal en diverse zalen/ruimtes welke geschikt zijn voor een familiedag of een zakelijke bijeenkomst. Met een unieke ligging aan het water bieden wij u een privé locatie voor kleine en grote groepen.

  • Op de eerste verdieping bevindt zicht een zaal geschikt voor maximaal 200 personen. Deze zaal met een weids uitzicht over het water heeft een terras, eigen bar en audio- en presentatie.
  • Op de begane grond is het grand café, welke compleet vernieuwd is in 2018. Het grand café heeft een industriële look met centraal in de ruimte een bar centraal, er zijn gezellige hoekjes met zowel lage als hoge zitjes, een sfeervolle open haard met een knusse zit en een fantastisch uitzicht over het water. Respectievelijk biedt het grand café ruimte voor 150 personen.
  • Op de onder verdieping bevindt zich een zaal, geschikt tot 70 personen. Deze zaal heeft een eigen bar, pooltafels, vier bowlingbanen en een ballenbak wat ideaal is voor kleine kinderen.

Volledige verzorging

U kunt uw daginvulling in overleg volledig naar eigen keus inrichten en laten verzorgen door groepsevenementen planning en organisatie van De Kuilart. U kunt kiezen om uw dag af te wisselen met één van de vele activiteiten die wij organiseren met een heerlijk ontbijt, lunch en/of diner.

Tip!

Zeilen op een authentiek skûtsje over de Friese meren zal u dag een typisch Fries en uniek tintje geven!

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor groepsevenementen? Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en de kosten. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met onze dames van de groepsevenementen planning en organisatie  (0514-522221 of evenementen@kuilart.nl).

Ga naar groepsevenementen.nl

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Zondag t/m donderdag van 09:00-18:00 uur Vrijdag & zaterdag van 09.00-20.00 uur