Faciliteiten

Vakantiepark De Kuilart heeft een breed scala aan faciliteiten om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken.

Bezoek bijvoorbeeld It Skippershûs en kom gezellig borrelen op het terras, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Heerlijk lunchen of dineren in ons grand café of bestel gemakkelijk een snelle hap bij de snackbar of een heerlijke verse afhaalpizza.

Doe de dagelijkse boodschappen in onze supermarkt, zodat u het park niet hoeft te verlaten. In het assortiment treft u alles wat u nodig heeft om een ontbijt of maaltijd te bereiden.

De Kuilart biedt diverse mogelijkheden om lekker actief in actie komen tijdens de vakantie? Zwemmen is altijd een fijne vakantie activiteit bij ieder weertype. Ons verwarmde binnenzwembad staat garant voor heel veel waterpret. Huur fietsen via De Kuilart en maak een mooie fietstocht in onze fietsprovincie. Kom om ontspannen een balletje slaan met familieleden of fanatiek vrienden van de tennisbaan vegen. Of informeer bij de havenmeester voor de diverse watersportactiviteiten.

 

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m Zondag van 09:00-12:30 en 13:00-18:00 uur