Faciliteiten

Vakantiepark De Kuilart heeft een breed scala aan faciliteiten om uw verblijf en vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Bekijk hier welke faciliteiten wij bieden.

Horeca faciliteiten

Bezoek bijvoorbeeld It Skippershûs om gezellig te borrelen op het terras aan het water, terwijl de kinderen zich vermaken in de naastgelegen speeltuin. Kom heerlijk lunchen of dineren in ons grand café of een drankje rondom de open haard. Zin in een gemakkelijk een snelle hap, dan kunt u terecht bij de snackbar of een heerlijke verse pizza afhalen.

Actieve faciliteiten

De Kuilart biedt diverse mogelijkheden om lekker actief in actie komen tijdens de vakantie? Zwemmen is altijd een fijne vakantie activiteit bij ieder weertype. Ons verwarmde binnenzwembad staat garant voor heel veel waterpret. Een andere leuke binnenactiviteit is bowlen, u kunt hier tijdens de openingstijden van de horeca terecht. Liever naar buiten, huur fietsen via De Kuilart en maak een mooie fietstocht in onze prachtige fietsprovincie. Kom ontspannen een balletje slaan met familieleden of fanatiek vrienden je van de tennisbaan vegen. Of informeer bij de havenmeester voor de diverse watersportactiviteiten of jachthaven mogelijkheden.

Overige faciliteiten

Doe de dagelijkse boodschappen in onze supermarkt, zodat u het park niet hoeft te verlaten. In het assortiment treft u alles wat u nodig heeft om een ontbijt of maaltijd te bereiden. Naast de supermarkt bevindt zich de wasserette waar u 24 uur per dag terecht kunt om de was te doen uw wasgoed te drogen of te strijken. Verder zijn er 4 sanitairgebouwen op het vakantiepark aanwezig voor al onze camping en havengasten.

 

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zondag van 09:00-18:00 uur