Vakantie aan het water in Friesland

Sfeervolle feestdagen op De Kuilart!

Gepubliceerd op 10-11-2016
https://kuilart.nl/wp-content/uploads/2016/11/Kerst-met-tekst.jpg

Kom dinsdag 26 december genieten van een heerlijk kerstdiner, inclusief gratis zwemmen (een dagpas voor het zwemmen is afhalen bij het restaurant) of ga steengrillen inclusief 1 uur gratis bowlen (op basis van beschikbaarheid)! Voor deze dag is er een speelhoekje voor de kinderen, zodat de ouders kunnen genieten van hun diner. Reserveren voor het restaurant tijdens de kerstvakantie kan via 0514-522221 of mail naar evenementen@kuilart.nl. Bekijk hier de openingstijden van het restaurant.

Daarnaast is ons subtropisch zwembad weer dagelijks geopend! U kunt hier iedere dag van 22 december tot en met 7 januari terecht. Bekijk hier de openingstijden van het zwembad.

Tijdens de kerstvakantie is er een beperkt recreatieprogramma van 23 december tot en met 4 januari. Met onder andere kerstknutsels, leuke sport- en spelactiviteiten en de Kerstman komt langs op 24 december! Op 28 december kunt u met uw team meedoen met Expeditie Robinson, deze activiteit wordt verzorgd door Outdoor Veldboom.

Bent u op zoek naar activiteiten in de omgeving, bekijk dan een aantal activiteiten hier voor gezellige en bijzondere feestdagen. Voor meer activiteiten in de omgeving bekijk onze agenda.

Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen!

Namens De familie Bleckman en medewerkers

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m Zondag van 09:00-12:30 en 13:00-18:00 uur