• Standaard
  • Riool, water en digitale tv-aansluiting
  • Eigen douche en toilet
  • WiFi KPN hotspots
  • 1 hond toegestaan

Kampeerplaats Supercomfort

Luxe kamperen op een vijfsterrenpark

Op De Kuilart kunt u met uw eigen tent, (vouw)caravan of camper luxe en comfortabel kamperen op een Kampeerplaats Supercomfort. Kampeerplaats Supercomfort hebben een eigen sanitaire voorziening. Zo hoeft u geen gebruik te maken van de algemene voorzieningen, maar kunt u direct naast uw caravan of tent douchen (met thermostatische kraan) of toiletteren.

Kampeerplaats Supercomfort zijn gemiddeld 80 m2 en voorzien van stroom-, water-, riool- en digitale TV kabel aansluiting (geen analoge TV zenders te ontvangen). Een Kampeerplaats Supercomfort is voorzien van 16 ampère stroom en is autovrij. De Supercomfort plaatsen zijn alleen niet beschikbaar in de winter, aangezien het water van de camping gaat en er geen verwarming in de gebouwtjes zit.

Ligging Kampeerplaats Supercomfort

Bent u nieuwsgierig naar de ligging van deze kampeerplaatsen? Bekijk dan snel de plaatsen 450 t/m 483 op de plattegrond van Vakantiepark De Kuilart. Zo kunt u ook zien waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich bevinden.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Per verblijf op De Kuilart ontvangt u 1 gratis WiFi code per verblijfsaccommodatie. Extra WiFi-codes kunt u kopen op de receptie. Bent u klant van KPN? Dan is het gebruik van hotspots vaak gratis, neem hiervoor uw eigen inlogcodes mee.

Prijzen en perioden

Het tarief in 2019 voor een Kampeerplaats Supercomfort met 1-2 personen is in het laagseizoen €27,50 en in het hoogseizoen €40,00.

Het tarief in 2020 voor een Kampeerplaats Supercomfort met 1-2 personen is in het laagseizoen €28,00 en in het hoogseizoen €40,50. Wij bieden ook diverse arrangementen.

Online reserveren

Bel nu

Inclusief
Exclusief
Tariefbasis1-2 personen
Stroom16 ampère
Water-aansluitingJa
Riool-aansluitingJa
TV-aansluitingJa
Vervoersmiddel1 auto
Plaatsgrootte80 m2
Toegang totSubtropisch zwembad
Toeristenbelasting€1,25 per nacht
Extra persoon€6,00 per nacht
Hond€4,50 per dag
Extra auto€5,00 per dag
Reserveringskosten€12,50 per reservering

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur