Camperplaats Friesland

Vakantie aan het water in Friesland

Op zoek naar een camperplaats in Friesland? Vakantiepark De Kuilart heeft prachtige camperplaatsen aan het water in Friesland. Daarnaast hebben wij naast de receptie camper plaatsen. Wij maken onderscheid tussen het A-veld zonder zwembad toegang en het C-veld met zwembad toegang.

camperplaats Friesland camperplaats aan het water Friesland camperplaats Friesland

Camperplaats Friesland

Vakantiepark De Kuilart is en blijft een van de mooiste stekjes voor een geslaagde vakantie met uw camper in Zuid-West Friesland. Het park heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

Zo organiseert ons animatieteam in het hoogseizoen vele activiteiten en heeft u onbeperkt toegang tot ons overdekte subtropische zwembad. Daarnaast zijn er veel faciliteiten en activiteiten aanwezig op De Kuilart. Wij hebben een prachtig grand café met mooi terras aan het water. Op het park is een fietsverhuur en ontdekt u de prachtige omgeving van De Kuilart. Fiets naar één van de authentieke Elfsteden of maak een prachtige tocht door het bosrijke Gaasterland. Kortom, voor een camperplaats Friesland bent u op De Kuilart aan het juiste adres.

Honden
Per camperplaats is één hond per plaats toegestaan. Klik hier voor meer informatie over ons hondenbeleid.

Reserveren
Tijdens de Paas-, mei-, Hemelvaart- Pinkster- en zomervakantie, dan vragen wij u om tijdig een camperplaats Friesland te reserveren. Bekijkt u ook eens de verschillende arrangementen met de feestdagen in het voorjaar. Voor online reserveren berekenen wij geen reserveringskosten. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met de receptie. We helpen u graag!

Tip

U kunt zowel bij ons of onze zustercamping It Wiid kamperen voor een voordelig tarief.

Online reserveren

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur