Camperplaats

Vakantie aan het water op een camperplaats

Wilt u Friesland bezoeken met uw camper? Vakantiepark De Kuilart heeft prachtige camperplaatsen aan het water. Daarnaast hebben wij naast de receptie camper quick stop plaatsen.

Vakantie aan het water in Friesland
Vakantiepark De Kuilart is en blijft een van de mooiste stekjes voor een geslaagde vakantie met uw camper in Zuid-West Friesland. Het park heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

Zo organiseert ons animatieteam in het hoogseizoen vele activiteiten en heeft u onbeperkt toegang tot ons overdekte subtropische zwembad. Daarnaast zijn er veel faciliteiten en activiteiten aanwezig op De Kuilart, mede daardoor zijn wij beoordeeld met vijfsterren.

Honden
Per camperplaats is één hond per plaats toegestaan. Klik hier voor meer informatie over ons hondenbeleid.

Reserveren
Tijdens de Paas-, mei-, Hemelvaart- Pinkster- en zomervakantie, dan vragen wij u om tijdig te reserveren. Bekijkt u ook eens de verschillende arrangementen met de feestdagen in het voorjaar. Voor online reserveren berekenen wij geen reserveringskosten. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met de receptie. We helpen u graag!

Online reserveren

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Zondag t/m donderdag van 09:00-18:00 uur Vrijdag & zaterdag van 09.00-20.00 uur