Bootverhuur

Alles voor watersportliefhebber

Vakantiepark De Kuilart biedt diverse mogelijkheden voor het huren van een boot. Er is voor elk wat wils! Bent u geen ervaren zeiler, maar wilt u wel graag een mooie tocht over het water maken? Dan kunt u prima uit de voeten met een vis- of toerboot of een van onze sloepen variërende vanaf een Maril Ivory 5.70 sloep tot een luxe Maril 6.25 sloep. Natuurlijk heeft De Kuilart ook diverse zeilboten. Voor jong en oud, voor beginners en gevorderden, u kunt bij ons terecht!

Watersportplek bij uitstek

Vakantiepark De Kuilart in de Zuidwesthoek van Friesland is zonder twijfel de watersportplek bij uitstek. In de buurt van De Kuilart vindt u het allemaal: pittoresk slingerende vaarten, rechte kanalen en met elkaar verbonden meren. En niet te vergeten de steden en dorpen vol cultuur en historie. Bekijk meer informatie over de omgeving en vaarroutes hier.

Meer informatie

Mocht u meer informatie zoeken over de Jachthaven, bootverhuur en zeillessen ga dan naar de aparte website voor watersport op Vakantiepark De Kuilart.

Ga naar bootverhuur-kuilart.nl

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Zondag t/m donderdag van 09:00-18:00 uur Vrijdag & zaterdag van 09.00-20.00 uur