Appartementen

Appartementen met uitzicht op het water
De appartementen van Vakantiepark De Kuilart hebben hun ligging op de eerste verdieping en daardoor een prachtig uitzicht over het water. De Kuilart beschikt over Paviljoen appartementen, welke het hele jaar door per week, weekend en midweek te huur zijn, ook in de zomervakantie. En daarnaast hebben we ook trekkersappartementen, die per nacht boekbaar zijn.

Paviljoen appartementen
De Kuilart heeft zes paviljoen appartementen, geschikt voor vier personen. Deze appartementen hebben een een zithoek met (slaapbank voor eventueel twee extra personen), een open keuken, badkamer met douche/wc en één slaapkamer met een tweepersoonsbed en een stapelbed. De paviljoenappartementen zijn uit te bereiden tot groepsaccommodatie.

Trekkersappartementen
Daarnaast beschikt De Kuilart over een aantal trekkersappartementen, voor twee personen met een basic inrichting: twee bedden, een kast en een klein keukenblokje (geen wc, toiletgebouw is om de hoek).

Ligging appartementen
Bent u nieuwsgierig naar de ligging van de appartementen? Download dan snel de plattegrond van De Kuilart. Zo kunt u ook zien waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich bevinden.

Online reserveren

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Tweets

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m Zaterdag van 09:00 tot 20:00 uur en Zondag van 09:00 tot 18:00 uur