Appartementen

Appartementen met uitzicht op het water
De appartementen van Vakantiepark De Kuilart hebben hun ligging op de eerste verdieping en daardoor een prachtig uitzicht over het water. De Kuilart beschikt over Paviljoen appartementen, welke het hele jaar door per week, weekend en midweek te huur zijn, ook in de zomervakantie. En daarnaast hebben we ook trekkersappartementen, die per nacht boekbaar zijn.

Paviljoen appartementen
De Kuilart heeft zes paviljoen appartementen, geschikt voor vier personen. Deze appartementen hebben een een zithoek met (slaapbank voor eventueel twee extra personen), een open keuken, badkamer met douche/wc en één slaapkamer met een tweepersoonsbed en een stapelbed. De paviljoenappartementen zijn uit te bereiden tot groepsaccommodatie, 6 appartementen en een gezamenlijke onderzaal.

Trekkersappartementen
De Kuilart beschikt ook over een aantal trekkersappartementen, geschikt voor één of twee personen met een basic inrichting: twee bedden, een kast en een klein keukenblokje (geen wc of douche aanwezig, u kunt gebruik maken van het toiletgebouw om de hoek).

Ligging appartementen
Bent u nieuwsgierig naar de ligging van de appartementen? Download dan snel de plattegrond van De Kuilart. Zo kunt u ook zien waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich bevinden.

Online reserveren

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Tweets

  • Vinden jullie het ook fijn om uit eten te gaan met de feestdagen in een knusse kerstsfeer? Kom dan dinsdag 26 decem… ,
  • De Kuilart behoort in 2018 ook weer tot de beste campings van Nederland en Europa! 😀De ANWB heeft ons wederom beloo… ,

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m Zaterdag van 09:00-12:30 en 13:00-17:00 uur