Vakantie aan het water in Friesland

Luna, Leeuwarden

Leeuwarden op de donkerste dagen van het jaar. Het is vlak voor kerst en de stadsverlichting is gedempt. Een onverwachte wandelroute wordt gemarkeerd door gekleurde straatlantaarns en rode gloeilampen op oude gevels. Om de paar honderd meter licht het duister op en kom je tijdens de wandeling iets bijzonders tegen: Een magisch verlicht winkelpand, een projectie van poëzie op een van de kantoortorens,  adembenemende video-mapping op de gevels van monumentale panden, en merkwaardige elektronische installaties in steegjes en op pleintjes die normaal gesproken onontdekt zouden blijven.

Dit is Leeuwarden Urban Night Adventure (LUNA): Een sprookjesachtig, verrassend avontuur van licht en geluid in de mooie binnenstad van Leeuwarden. Kunstenaars en designers uit binnen- en buitenland laten lichtkunst en -design zien.  De mediakunstenaars verassen Leeuwarden met indrukwekkende kunstwerken op onverwachte locaties. Het is de eerste keer dat er een lichtfestival plaatsvindt in Leeuwarden, en dat maakt LUNA tot een uniek evenement.

Van 15 t/m 17 december 2016 (17.00 – 00.00) vormt de openbare ruimte van de binnenstad van Leeuwarden het podium en decor voor het LUNA lichtfestival.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Zondag t/m donderdag van 09:00-18:00 uur Vrijdag & zaterdag van 09.00-20.00 uur