Vakantie aan het water in Friesland

Kerstwandeling Sneek op ‘e strún, Sneek (laatste editie)

Sneek op ‘e strún’ is niet zomaar een avondwandeling door de stad, maar een ervaring op zich. Opnieuw wordt het een mallemolen van kunst, cultuur, ernst, humor, verrassende perspectieven en kleurrijke sferen. In de mix van dat alles staat één ding vast:  ‘Sneek op ‘e strún’ 2016 wordt een hagelnieuwe belevenis en een niet eerder vertoonde ervaring.

Met Sneek op ‘e Strún wil Rotary Sneek zich nog intensiever verbinden met de inwoners van de gemeente. Met de route verbinden we cultuur, Sneek en bewegen, lees uitbuiken. En als het even kan willen we met de locaties en de aankleding ook nog verbindingen gaan leggen.Wandelaars komen tijdens een nachtelijke wandeling van 7 km langs plekjes, waar je normaal snel aan voorbij loopt.

De opbrengst van deze wandeling gaat naar keuze, naar de Kinderboerderij, het Timmerdorp of de wijkverenigingen in Sneek

De eindtijd van het totale evenement schatten we in op 23 uur. Wij behouden ons enige speling voor, bijvoorbeeld onder invloed van weersomstandigheden. Als je te snel loopt, ben je eerder dan de geplande optredens. Het is een wandeltocht. Geen sprint!

Kosten:
Check hiervoor de informatie op www,sneekopestrun.nl

Tijd:19.30 uur - 23.00 uur
Locatie:start Veemarkt
Plaats:Sneek
Meer info:http://www.sneekopestrun.nl

 

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Zondag t/m donderdag van 09:00-18:00 uur Vrijdag & zaterdag van 09.00-20.00 uur