Vakantie aan het water in Friesland

Jungle All The Way Show - De Orchideeënhoeve, Luttelgeest

Zing mee met kerstklassiekers, ontdek aan de hand van dieren bijzondere kersttradities en help jou en je teamgenoten aan de overwinning tijdens de Jungle All The Way Show. Na lang aandringen van onze kerstelfjes hebben zij het dit jaar voor elkaar gekregen... Een eigen show voor jong en oud tijdens ‘WinterDroom’. Aan de hand van muziekfragmenten, vragen en opdrachten barst de strijd tussen de elfjes en de rangers los. Neem plaats op een van de boomstammen, geniet van de dieren verhalen en ervaar dat kerst prima in de jungle gevierd kan worden!

De Jungle All The Way show wordt van 7 t/m 23 december elke dag gegeven om 14:00 uur.

Tijdens de kaarsjesavonden wordt de show gegeven om 19:30 uur:

Op za. 8, zo. 9, do. 13, vr. 14, za. 15, zo. 16, do. 20, vr. 21, za. 22 en zo. 23 december 2018 steken onze elfjes om 17.00 uur duizenden kaarsjes, lampjes en lantaarns aan en worden fonteinen en watervallen sfeervol verlicht. De magische sfeer die vervolgens in de tuinen ontstaat is een droombeleving die je in aanloop naar Kerst niet wilt missen!

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zondag van 09:00-18:00 uur