Vakantie aan het water in Friesland

Flinke Zomer Favorieten, Hemelum

In Hemelum vindt u de leukste winkelstraat van Fryslân! It Flinkeboskje heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd met de ‘Flinke Favorieten’ en het concept is dan ook niet gewijzigd! We hebben deze editie ruim 60 van onze favoriete deelnemers op de Flinkefarm.

De nadruk bij De Flinke Zomer Favorieten ligt op originaliteit, diversiteit en kwaliteit, niet in de laatste plaats dankzij de deelnemende partijen en hun unieke producten. Dus kom en wordt Verrast, Verwend en Verwonder jezelf!

Pop-up sfeer

De Flinke Favorieten vindt plaats op de Flinkefarm in Hemelum. In de boerderij, op het erf en in het weiland. Verwacht een ‘Zomer Shop Weekend’ in een pop-up sfeer; Marktkramen opgesteld in blokken, afgewisseld door foodtrucks, pop-up winkels, pagode tenten en meer creatieve bouwsels. De catering is ambachtelijk en afwisselend. Er worden voor zowel volwassenen als kinderen diverse workshops georganiseerd.

 

Kijk voor meer info over De Flinke Favorieten op www.itflinkeboskje.nl

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Zondag t/m donderdag van 09:00-18:00 uur Vrijdag & zaterdag van 09.00-20.00 uur