Vakantie aan het water in Friesland

Culinaire Elfstedentocht, Sneek

Culinaire Elfstedentocht

Tijd:18:00 uur - 23.00 uur
Locatie:11 horecagelegenheden
Plaats:Sneek
Meer info:http://www.sneekismeer.nl

Weer of geen weer. IJs of geen ijs....de Culinaire Elfstedentocht in Sneek gaat van start!

Weer of geen weer, ijs of geen ijs: om 18:00 uur gaan circa 300 deelnemers van start voor de Elfstedentocht. De Culinaire Elfstedentocht wel te verstaan, waarbij de koks van elf restaurants in en om Sneek het achterste van hun tong laten zien in de vorm van tapasachtige en tongstrelende gerechtjes met een knipoog naar de schaats-Elfstedentocht. Smaakpapillen kietelen in optima forma.

Vaste prik met een maximum van 300 deelnemers. Iedere deelnemer, die een startkaart (tevens stempelkaart) heeft gekocht bij een van de verkoopadressen, wordt ingedeeld in een groep. Elke groep start in een ander etablissement en krijgt daar een tapasachtig hapje geserveerd. Twintig minuten later klinkt de bel voor de wissel en de groepen hebben vervolgens tien minuten tijd om zich naar het volgende adres op de stempelkaart te begeven, waar de gehele procedure zich herhaalt en men een stempel krijgt. Enzovoorts…tot de stempelkaart (en de deelnemer) vol is.

De deelnemers leggen het parcoers wandelend af, met uitzondering van het traject naar Epemastate. Het vervoer van en naar het prachtige landhuis in IJsbrechtum is geregeld met busjes. Daarnaast heeft de organisatie er op toegezien dat de gerechten nog meer dan in het verleden op elkaar zijn afgestemd en wordt er bij elk gerecht een wijnadvies gegeven.

Voorverkoopadressen: Irish Pub, Onder de Linden en De Walrus.
U kunt ook alvast reserveren, want vol is vol!

Deelnemers: Eetcafé De Lachende Koe; Restaurant De Kastanje; Chinees restaurant Sing King Ling; De Walrus eten, drinken enzo… ; De Bommel; Restaurant Onder de Linden; Hotel De Wijnberg; Indonesisch restaurant Klein Java; Tapasrestaurant Cook & Ny; Pata Negra; Epema State.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Zondag t/m donderdag van 09:00-18:00 uur Vrijdag & zaterdag van 09.00-20.00 uur