Vertrek van Douwe, onze chef-kok

Douwe Bakker is in 2002 op 16-jarige leeftijd begonnen te werken bij Vakantiepark De Kuilart. Via zijn moeder Truus, die op dat moment ook werkzaam was op Vakantiepark De Kuilart, begreep hij dat er nog mensen werden gezocht in de afwas en de snackbar. En zij dacht, dit is wellicht iets voor Douwe!
Zo gezegd, zo gedaan.

Nu, 15 jaar later, heeft Douwe ervoor gekozen om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Vanaf begin september is hij namelijk begonnen te werken bij zijn zwager in diens installatiebedrijf. Hier gaat hij zich vooral bezighouden met websitebeheer, groepenkasten en vele andere facetten van dit werk. Voor hem een heel ander leven, andere werktijden waar hij de weekenden en de avonden in ieder geval vrij is.

Uiteraard hebben wij als collega’s zijn afscheid niet zonder een feestje voorbij laten gaan en Douwe was dan ook zeer verrast toen zijn collega’s, zonder zijn weten, het feestje hadden georganiseerd. En dat is ook zeker iets wat hij gaat missen, geeft hij zelf al aan. De collega’s, het samenwerken en de gezellige sfeer in de keuken. “Tijdens mijn afscheid hebben we onze ‘afscheidstraditie’ in stand gehouden. In mijn kokskleding ben ik voor het terras in het water ‘gegooid’, dit doen we al jaren. Gelukkig waren er een aantal sociale collega’s die solidair meezwommen” aldus Douwe. Daarna hebben we er nog even flink op geproost met elkaar. Wat hij daarentegen niet gaat missen zijn de horeca-werktijden; je bent namelijk vaak aan het werk als de meeste mensen vrij zijn want op de feestdagen en tijdens de vakanties moet je er wél staan. Door deze keuze kan hij meer tijd doorbrengen met zijn gezin.

In de afgelopen 15 jaar zijn er vele mooie momenten geweest. De personeelsfeesten waren daar zeker één van. Na een druk seizoen waar je met z’n allen keihard gewerkt hebt met een prachtig feest afsluiten! Er zijn teveel mooie momenten om op te noemen, het is gewoon een mooie tijd geweest. “Een tijd waarin ik heel veel mensen heb leren kennen en veel fijne collega’s heb gehad, waarmee ik samen door het vuur ging; echte toppers!” aldus Douwe.

Douwe zijn favoriete recept? Die heeft hij niet, hij kookte op gevoel en smaak. Maar iedereen weet dat dit met stip toch de ‘Kuilart Spareribs’ zijn.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur