Vaste staanplaats aan het water

Prachtige Vaste staanplaats aan het water!
Bent u op zoek naar een vaste staanplaats aan het water? De Kuilart is één van de mooiste vijf sterren campings die een vaste staanplaats aan het water biedt!

Voortdurend zijn wij bezig om onze vaste staanplaatsen aan het water en faciliteiten verder te perfectioneren en te optimaliseren, zodat u heerlijk kunt genieten.

Een vaste staanplaats aan het water, eventueel in combinatie met een ligplaats, is een ervaring van rust, vrijheid en vriendelijkheid.

De standplaats is gelegen aan het water in het schitterende nationale landschap van Zuidwest Friesland. Een perfecte omgeving om te fietsen (in de Gaasterlandse bossen), te wandelen, te vissen en vooral voor de watersport in het grote en diverse vaargebied.

Naast een vaste staanplaats aan het water heeft De Kuilart talrijke voorzieningen als een gratis subtropisch zwembad, het recreatie team en verhuur voor sport en ontspanning waardoor u en uw kinderen zich ook prima tijdens het verblijf zelf kunnen bezighouden.

Voor meer informatie over de vaste staanplaatsen aan het water klikt u hier of kunt u contact opnemen met onze receptie.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur