Vakantiehuis met sloep huren

Boek uw sloep en accommodatie bij De Kuilart

In Friesland, op Vakantiepark De Kuilart kunt u een sfeervol vakantiehuis met sloep huren! In het zuidwesten van Friesland, op het raakvlak van de twee Friese meren; de Fluessen en het Heegermeer, liggen de comfortabele accommodaties van Vakantiepark De Kuilart. Wanneer u naast het vakantiehuis een sloep huurt dan kunt u volop genieten van de mogelijkheden die Friesland te bieden heeft.

Uitgebreid aanbod in vakantiehuis met sloep huren

De Kuilart heeft vier verschillende type vakantiehuizen zoals onder andere een 6 persoons Vakantiehuis De Kuilart ofwel een 8 persoons Water Villa en niettemin allen met een ruime ligging. Het park ligt lang gestrekt langs het water en dat beloofd een mooi uitzicht wat altijd in beweging is! Bovendien is op De Kuilart is altijd voldoende te beleven waardoor het een ideaal vakantieoord is voor jong en oud. Mocht u interesse hebben dan kunt direct online een vakantiehuis met een sloep reserveren of neem contact op voor meer informatie.

Vakantiehuis met sloep huren        Water villa met boot huren        Bungalow met sloep huren Friesland

De Kuilart, watersportplek bij uitstek om een accommodatie met sloep te huren

De locatie van het park is zonder twijfel de watersportplek bij uitstek. Zo vindt u het allemaal in de buurt van De Kuilart: zowel pittoresk slingerende vaarten, als rechte kanalen en met elkaar verbonden meren. En niet te vergeten de steden en dorpen vol cultuur en historie. Met een sloep kunt u veelal eenvoudig aanleggen in de verschillende havens. De beste manier om dit alles te ontdekken is via het water. Huur een sloep bij de bootverhuur van De Kuilart en geniet van een prachtige vakantie vanaf het water in Friesland.

'De vakantie van de familie'

De Kuilart is al 27 jaar ons vakantieadres. Ook onze kleinkinderen willen in de zomervakantie naar deze plek. Ruim van opzet. Rust. Veel mogelijkheden om te varen. Zuid-Westhoek van Friesland blijft boeien. Genoeg te doen wanneer het ook wel eens slecht weer is.  (Willy Aalders)

Mocht u geïnteresseerd zijn in een vakantiehuis met sloep huren in Friesland neem dan contact met ons op of boek rechtstreeks online. Voor een overzicht van de te huren sloepen klik hier.

Online reserveren Huur een sloep

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zondag van 09:00-18:00 uur