Vakantiehuis met boot huren

Vakantiehuis met boot huren
In Friesland, op Vakantiepark de Kuilart kunt u een sfeervol vakantiehuis met boot huren! In het zuidwesten van Friesland, op het raakvlak van de twee Friese meren; de Fluessen en het Heegermeer, liggen de comfortabele accommodaties van Vakantiepark De Kuilart. Wanneer u naast het vakantiehuis een boot huurt dan kunt u volop genieten van de mogelijkheden die Friesland te bieden heeft.

Uitgebreid aanbod in accommodaties bij De Kuilart
De Kuilart heeft vijf verschillende type vakantiehuizen variërend van budget tot aan luxe wellness en alleen met een ruime ligging. Het park ligt lang gestrekt langs het water en dat beloofd een mooi uitzicht wat altijd in beweging is! Bovendien is op de Kuilart is altijd voldoende te beleven waardoor het een ideaal vakantieoord is voor jong en oud. Mocht u interesse hebben dan kunt direct online een vakantiehuis met een boot reserveren of neem contact op voor meer informatie.

Uitgebreid aanbod in verhuurbare boten bij De Kuilart
De locatie van het park is zonder twijfel de watersportplek bij uitstek. In de buurt van De Kuilart vindt u het allemaal: pittoresk slingerende vaarten, rechte kanalen en met elkaar verbonden meren. En niet te vergeten de steden en dorpen vol cultuur en historie. U kunt veelal eenvoudig aanleggen in de verschillende havens. De beste manier om dit alles te ontdekken is via het water. Huur een boot bij de bootverhuur van De Kuilart en geniet van een prachtige vakantie vanaf het water in Friesland.

Top 3 meest verhuurde vakantiebungalow!

Vakantiehuis Aan Het Water
Bungalow aan het water
Vanaf € 435,- per week!

Vakantiehuis Met Eigen Sauna
Bungalow met sauna
Vanaf € 485,- per week!

Vakantiehuis Voor De Voordeligste Prijs
Bungalow budget
Vanaf € 235,- per week!

'De vakantie van de familie'

09-09-2013: De Kuilart is al 27 jaar ons vakantieadres. Ook onze kleinkinderen willen in de zomervakantie naar deze plek. Ruim van opzet. Rust. Veel mogelijkheden om te varen. Zuid-Westhoek van Friesland blijft boeien. Genoeg te doen wanneer het ook wel eens slecht weer is.  (Willy Aalders)

Mocht u geïnteresseerd zijn in het huren van een vakantiehuis met boot in Friesland neem dan contact met ons op of boek rechtstreeks online. Voor een overzicht van de te huren boten klik hier.

Online reserveren Huur een boot

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur