Septembermaand kamperen

Lekker ontspannen tijdens de septembermaand kamperen in Friesland

Vakantiepark De Kuilart heeft alles in huis voor een fijne vakantie in Friesland! Want het weer in september is soms zelfs mooier dan in de zomervakantie. Wat is er dan lekkerder om, als u niet aan de vakanties bent gebonden, heerlijk te nazomer in Friesland. Kom nog genieten van de laatste zomerse dagen, de rust op het water en de gezellige terrassen in Zuidwest Friesland. Speciaal tijdens de maand september heeft vijf sterren Vakantiepark De Kuilart een aantrekkelijk kampeerarrangement voor u.

Prijzen septembermaand

Plaats uw caravan of tent één keer en daarna heeft u er geen omkijken meer naar waardoor u volop kunt genieten van de prachtige omgeving van De Kuilart. In deze maand faciliteiten als de horeca, het zwembad en de bootverhuur zijn geopend, maar u vindt wel de rust van de nazomer. Wij hebben een aantrekkelijk tarief voor u voor deze maand.

Het septembermaand kamperen arrangement is geldig van 1 september t/m 30 september

De Kuilart is een 5 sterren park met vele faciliteiten. Een greep:

 • Recreatiewater met strand en zonneweide.
 • Watersport mogelijkheden in overvloed, zoals privé zeilles nemen, een boten huren of zondags meezeilen op een authentieke Friese zeilpraam.
 • Een gezellig en sfeervol grand café met een zeer diverse kaart.
 • Een prachtig binnenzwembad met lange glijbaan.
 • Ruime keuze en een diversiteit aan mooie kampeerplaatsen.
 • De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke maand september in Friesland!

Boek nu uw kampeerplaats online!

Kamperen op ons vijf sterren camping in de maand september

De septembermaand kamperen arrangement kunt u online boeken. Selecteer een datum in juni en een X aantal overnachtingen. In stap 1 kunt u het september arrangement aanklikken en wordt de juiste datum aangepast. Ook kunt u hier zelf een plek uitkiezen via de groene knop "voorkeursboeking (plattegrond)" onderaan de pagina. Voor online reserveringen berekenen wij geen reserveringskosten. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met de receptie. Wij helpen u graag!

 • Kampeerplaats Standaard Vakantiepark De Kuilart Kampeerplaats met stroom Beschutte kampeerplaatsen Kampeerplaats dicht bij faciliteiten
  Vanaf €18,50 per nacht Kampeerplaats Standaard
  Centraal gelegen en beschikken standaard over 6 ampère stroom, indien gewenst is het te verhogen naar 10, 13 of 16 ampère stroom. Meer info en boek!
 • Kampeerplaats Comfort Vakantiepark De Kuilart Kamperen aan het water is genieten Kamperen in een rustige omgeving Kampeerplaats met ligplaats
  Vanaf €20,50 per nacht Kampeerplaats Comfort
  Met prachtig waterzicht, lekker beschut of dicht bij de faciliteiten. Voorzien van 6 ampère (verhogen is mogelijk), water, riool en kabel tv. Meer info en boek!
 • Kampeerplaatsen Supercomfort Vakantiepark De Kuilart Camping met eigen sanitair Kampeerplaatsen met eigen sanitair Speeltoestel op kampeerveld Luxe kamperen in Friesland Kampeerplaatsen met eigen sanitair
  Vanaf €27,50 per nacht Kampeerplaats Supercomfort
  Biedt additioneel extra luxe met een eigen sanitaire voorziening, direct naast uw eigen kampeermiddel douchen, wassen of toiletteren. Meer info en boek!

 

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

 • Vakantiepark De Kuilart
 • De Kuilart 1
 • 8723 CG Koudum
 • T: 0514-522221
 • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m Zaterdag van 09:00-12:30 en 13:00-17:00 uur & Zondag van 11:00-16:00 uur