Septembermaand kamperen

Lekker ontspannen tijdens de septembermaand kamperen in Friesland

Vakantiepark De Kuilart heeft alles in huis voor een fijne septembermaand kamperen in Friesland! Want het weer in september is soms zelfs mooier dan in de zomervakantie. Wat is er dan lekkerder om, als u niet aan de vakanties bent gebonden, heerlijk te nazomer in Friesland. Kom nog genieten van de laatste zomerse dagen, de rust op het water en de gezellige terrassen in Zuidwest Friesland. Speciaal tijdens de maand september heeft vijf sterren Vakantiepark De Kuilart een aantrekkelijk kampeerarrangement voor u.

Prijzen septembermaand kamperen

Zo plaatst u uw caravan of tent maar één keer en daarna heeft u er geen omkijken meer naar, waardoor u volop kunt genieten van de prachtige omgeving van De Kuilart. In deze maand zijn namelijk de faciliteiten als de horeca, het zwembad en de bootverhuur geopend. Zodoende profiteert u van de vele mogelijkheden op het park, maar u vindt er wel de rust van de nazomer. Wij hebben een aantrekkelijk tarief voor u voor deze maand.

Het septembermaand kamperen arrangement is geldig van 1 september 2020 t/m 30 september 2020

Prijzen gebaseerd op 2 personen en eventueel thuiswonende kinderen t/m 21 jaar:

Standaardplaats: € 335,-
Comfortplaats: € 375,-
Supercomfortplaats: € 495,-

Reserveringskosten zijn eenmalig €12,50. (Bij een online reserveringen worden de reserveringskosten echter niet in rekening gebracht).

Arrangement prijzen zijn inclusief 1 kampeer- en vervoermiddel, 16 ampère stroom en gebruik zwembad. 

Boek nu uw kampeerplaats online!

De Kuilart is een 5 sterren park met vele faciliteiten. Een greep:

 • Ten eerste zijn er watersport mogelijkheden in overvloed. Zo kunt u diverse boten huren, privé zeilles nemen of zondags meezeilen op een authentieke Friese zeilpraam.
 • Maar ook een recreatiewater met strand en zonneweide.
 • Bovendien een modern en sfeervol grand café met een zeer diverse kaart.
 • En niettemin een prachtig binnenzwembad met lange glijbaan.
 • Daarnaast een ruime keuze en een diversiteit aan mooie kampeerplaatsen.
 • En ten slotte zal de waterrijke omgeving zorgen voor een onvergetelijke junimaand in Friesland!

Kamperen op ons vijf sterren camping in de maand september

De septembermaand kamperen arrangement kunt u online boeken. Selecteer eerst een datum in juni en een X aantal overnachtingen. Dan kunt u in stap 1 het september arrangement aanklikken en wordt de juiste datum aangepast. Ook kunt u hier zelf een plek uitkiezen via de groene knop "voorkeursboeking (plattegrond)" onderaan de pagina. Bovendien berekenen wij voor online reserveringen wij geen reserveringskosten.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met de receptie. Wij helpen u namelijk graag!

 • Kampeerplaats Standaard Vakantiepark De Kuilart Kampeerplaats met stroom Beschutte kampeerplaatsen Kampeerplaats dicht bij faciliteiten
  Vanaf €18,50 per nacht Kampeerplaats Standaard
  Centraal gelegen en beschikt standaard over 16 ampère stroom. Indien gewenst kunt u water halen uit het toiletgebouw. Meer info en boek!
 • Kampeerplaats Comfort Vakantiepark De Kuilart Kamperen aan het water is genieten Kamperen in een rustige omgeving Kampeerplaats met ligplaats
  Vanaf €20,50 per nacht Kampeerplaats Comfort
  Met prachtig waterzicht, lekker beschut of dicht bij de faciliteiten. Voorzien van 16 ampère, water, riool en kabel tv. Meer info en boek!
 • Kampeerplaatsen Supercomfort Vakantiepark De Kuilart Camping met eigen sanitair Kampeerplaatsen met eigen sanitair Speeltoestel op kampeerveld Luxe kamperen in Friesland Kampeerplaatsen met eigen sanitair
  Vanaf €27,50 per nacht Kampeerplaats Supercomfort
  Extra luxe met een sanitaire voorziening. Zo kunt u direct naast uw kampeermiddel douchen, wassen of toiletteren. Meer info en boek!

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

 • Vakantiepark De Kuilart
 • De Kuilart 1
 • 8723 CG Koudum
 • T: 0514-522221
 • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur