Meivakantie Last-Last-Minutes

Meivakantie Last-Last Minutes
Profiteer nu van 20% last-last minute korting voor het Meivakantie. Met de goede weersvoorspellingen en deze aantrekkelijke last minute tarieven is de verleiding groot om nog even een weekendje weg te gaan.

De Bungalow Budget aan het water huurt u al van € 415,- voor € 332,- voor een weekend. Een Bungalow Comfort huurt u al van € 435,- voor € 348,- voor een weekend. Deze prijzen zijn exclusief eindschoonmaak en toeristenbelasting.

Voor gedetailleerde informatie over prijzen en beschikbaarheid klik hier. Mocht u inzicht willen krijgen in de tarieven gedurende het hele jaar, bekijk dan onze brochure online.

 • Veranda Bungalow met buitenhaard Veranda Bungalow vrijstaand Veranda Bungalow ruim opgezet Veranda Bungalow Keuken Veranda Bungalow Woonkamer Veranda Bungalow slaapkamer Veranda Bungalow slaapkamer stapelbed Veranda Bungalow badkamer
  Vanaf €320,- per week Veranda Bungalow
  Comfort bungalow: ontvang nu 20% tijdens de Meivakantie! Meer informatie
 • Modern vakantiehuis met overdekt terras Vakantiehuis met sloep Vakantiehuis De Kuilart keuken Vakantiehuis De Kuilart woonkamer Vakantiehuis De Kuilart woonkamer met terrasdeur Vakantiehuis De Kuilart met openslaande terrasdeuren Vakantiehuisjes De Kuilart terras Gallerij - Vakantiehuis De Kuilart Vakantiehuis De Kuilart met ligbad Vakantiehuis De Kuilart douche Vakantiehuis De Kuilart slaapkamer Vakantiehuis De Kuilart slaapkamer Vakantiehuis De Kuilart toilet beneden Vakantiehuis De Kuilart toilet boven
  Vanaf €370,- per week Vakantiehuis De Kuilart
  Budget bungalow ontvang nu 20% tijdens de Meivakantie! Meer informatie
 • vakantiehuis aan het water Luxe water villa's Water Villa (Wellness) Keuken Water Villa (Wellness) Woonkamer Water Villa Slaapkamer Water Villa Slaapkamer Water Villa Badkamer Watervilla's met zicht op het water Water Villa Wellness Slaapkamer
  Vanaf €445,- per week Water Villa
  Luxe Bungalow: ontvang nu 20% tijdens de Meivakantie! Meer informatie

Bungalow Budget Water: Gezellige woning voor 6 personen aan het water
Bungalow Budget Water, type 2,  is een eenvoudige doch gezellige woning en vriendelijk voor uw portemonnee! De woningen hebben een prachtige ligging aan het water.

Bungalow Comfort: een ruime bungalow voor 6 personen met buitenhaard.
Bungalow Comfort is een gezellige en ruime bungalow voor 6 personen met een eigentijdse inrichting. De woning is volledig gelijkvloers en heeft een schitterend overdekt terras met open haard. Zeer geschikt voor lange zomeravonden en koude winternachten!

Luxe Bungalow: luxe woning met uitzicht op het water voor 6 personen
De Bungalow Luxe is een vrijstaande bungalow met direct uitzicht over het water. De bungalow heeft een sfeervolle living met eigentijdse inrichting en is zeer compleet ingericht. Het uitzicht naar buiten maakt uw vakantie zeer bijzonde

Zoek & Boek

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

 • Vakantiepark De Kuilart
 • De Kuilart 1
 • 8723 CG Koudum
 • T: 0514-522221
 • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zondag van 09:00-18:00 uur