Lange Maand Mei

Blijf een maand kamperen in de mei maand vakantiemaand!

Vakantiepark De Kuilart heeft alles in huis voor een geweldige kampeervakantie! Ten eerste biedt De Kuilart ontspanning en een rustige omgeving. Verder kunt u genieten van de diverse activiteiten en vele voorzieningen. En ten slotte kunt u hier niettemin een geweldige watersportvakantie beleven. Het kan allemaal bij vijf sterren Vakantiepark De Kuilart! Speciaal tijdens de maand mei hebben wij een aantrekkelijk lange mei maand kamperen arrangement voor u.

Prijzen lange mei maand kamperen

De maand mei zit bomvol vakanties en feestdagen, daardoor zijn de faciliteiten ruim geopend. Dus plaats uw caravan of tent één keer en daarna heeft u er geen omkijken meer naar. Daardoor kunt u volop genieten van de vele vrije dagen. Speciaal daarom hebben wij een aantrekkelijk tarief voor u in deze maand.

Het lange mei maand kamperen arrangement is geldig van 24 april 2020 tot 29 mei 2020.

Prijzen gebaseerd op 2 personen en eventueel thuiswonende kinderen t/m 21 jaar:

Standaardplaats: € 470,-
Comfortplaats, € 500,-
Supercomfortplaats, € 690,-

Reserveringskosten zijn eenmalig €12,50. (Bij een online reserveringen worden de reserveringskosten echter niet in rekening gebracht).

Arrangement prijzen zijn inclusief 1 kampeer- en vervoermiddel, 16 ampère stroom en gebruik zwembad. 

Boek nu uw kampeerplaats online!

De voordelen van een verblijf bij Vakantiepark De Kuilart op een rijtje:

 • Een grote diversiteit aan vijf sterren voorzieningen zoals een binnenzwembad.
 • Maar ook een recreatiewater met strand en zonneweide.
 • Verder zijn er watersport mogelijkheden in overvloed. Zoals zeillessen, boten huren en meezeilen op een authentieke Friese zeilpraam.
 • Bovendien een modern en sfeervol grand café met een zeer diverse kaart.
 • En niettemin een veelzijdig en superleuk animatieprogramma in de vakanties voor alle leeftijden.
 • Daarnaast een ruime keuze en een diversiteit aan mooie kampeerplaatsen.
 • En ten slotte zal de waterrijke omgeving zorgen voor een onvergetelijke vakantiemaand in Friesland!

Kamperen op ons vijf sterren camping in de lange mei maand

Het lange mei maand kamperen arrangement kunt u online boeken. Selecteer eerst een datum in mei en een X aantal overnachtingen. Dan kunt u in stap 1 het mei arrangement aanklikken en zo wordt de datum juist aangepast. Ook kunt u zelf een hier plek uitkiezen via de groene knop "voorkeursboeking (plattegrond)" onderaan de pagina. Bovendien berekenen wij voor online reserveringen geen reserveringskosten.

Mocht u vragen hebben. Neem dan gerust contact op met de receptie. Wij helpen u namelijk graag!

 • Kampeerplaats Standaard Vakantiepark De Kuilart Kampeerplaats met stroom Beschutte kampeerplaatsen Kampeerplaats dicht bij faciliteiten
  Vanaf €18,50 per nacht Kampeerplaats Standaard
  Centraal gelegen en beschikt standaard over 16 ampère stroom. Indien gewenst kunt u water halen uit het toiletgebouw. Meer info en boek!
 • Kampeerplaats Comfort Vakantiepark De Kuilart Kamperen aan het water is genieten Kamperen in een rustige omgeving Kampeerplaats met ligplaats
  Vanaf €20,50 per nacht Kampeerplaats Comfort
  Met prachtig waterzicht, lekker beschut of dicht bij de faciliteiten. Voorzien van 16 ampère, water, riool en kabel tv. Meer info en boek!
 • Kampeerplaatsen Supercomfort Vakantiepark De Kuilart Camping met eigen sanitair Kampeerplaatsen met eigen sanitair Speeltoestel op kampeerveld Luxe kamperen in Friesland Kampeerplaatsen met eigen sanitair
  Vanaf €27,50 per nacht Kampeerplaats Supercomfort
  Extra luxe met een sanitaire voorziening. Zo kunt u direct naast uw kampeermiddel douchen, wassen of toiletteren. Meer info en boek!

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

 • Vakantiepark De Kuilart
 • De Kuilart 1
 • 8723 CG Koudum
 • T: 0514-522221
 • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Zondag t/m donderdag van 09:00-18:00 uur Vrijdag & zaterdag van 09.00-20.00 uur