Kampeervakantie tijdens Pasen

Lekker uitrusten gedurende uw kampeervakantie tijdens Pasen

Bent u op zoek naar een mooie en gezellige kampeervakantie tijdens Pasen in Friesland? De Kuilart biedt u alle mogelijkheden voor een onvergetelijk Paasweekend in Friesland!

-Gezellig op zaterdag met het hele gezin deelnemen aan de super Paasbingo.
-Laat je verwennen op 1e Paasdag en geef u op voor een heerlijke Paasbrunch.
-De kinderen kunnen samen met de Paashaas eieren zoeken en mogen gratis zwemmen.

Daarnaast is Vakantiepark De Kuilart gelegen in het prachtige Friesland en heeft het park een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

Boek nu uw kampeerplaats online!

Kampeervakantie tijdens Pasen

De camping van Vakantiepark De Kuilart biedt ruime plaatsen. U kunt bij ons kiezen uit drie verschillende typen kampeerplaatsen. Heeft u genoeg aan alleen een stroomvoorziening of heeft u liever een mooie comfort plaats aan het water? Voor nog meer luxe hebben we zelfs een aantal plaatsen met een eigen privé sanitair unit. Bekijk snel de verschillende mogelijkheden en maak de keuze die bij u past!

Bekijk de speciale kampeerarrangementen met Pasen!

Camping met Pasen in Friesland gezocht? Vakantiepark de Kuilart is de beste keuze!

Genieten van een heerlijke Paasweekend op een camping in Friesland, boek dan tijdig uw vakantie bij Vakantiepark De Kuilart. Heeft u vragen of hulp nodig bij een reservering, bel ons op 0514-522221 of ga naar contact.

 • Kampeerplaats Standaard Vakantiepark De Kuilart Kampeerplaats met stroom Beschutte kampeerplaatsen Kampeerplaats dicht bij faciliteiten
  Vanaf €18,50 per nacht Kampeerplaats Standaard
  Centraal gelegen en beschikken standaard over 6 ampère stroom, indien gewenst is het te verhogen naar 10, 13 of 16 ampère stroom. Meer info en boek!
 • Kampeerplaats Comfort Vakantiepark De Kuilart Kamperen aan het water is genieten Kamperen in een rustige omgeving Kampeerplaats met ligplaats
  Vanaf €20,50 per nacht Kampeerplaats Comfort
  Met prachtig waterzicht, lekker beschut of dicht bij de faciliteiten. Voorzien van 6 ampère (verhogen is mogelijk), water, riool en kabel tv. Meer info en boek!
 • Kampeerplaatsen Supercomfort Vakantiepark De Kuilart Camping met eigen sanitair Kampeerplaatsen met eigen sanitair Speeltoestel op kampeerveld Luxe kamperen in Friesland Kampeerplaatsen met eigen sanitair
  Vanaf €27,50 per nacht Kampeerplaats Supercomfort
  Biedt additioneel extra luxe met een eigen sanitaire voorziening, direct naast uw eigen kampeermiddel douchen, wassen of toiletteren. Meer info en boek!

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

 • Vakantiepark De Kuilart
 • De Kuilart 1
 • 8723 CG Koudum
 • T: 0514-522221
 • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Zondag t/m donderdag van 09:00-18:00 uur Vrijdag & zaterdag van 09.00-20.00 uur