Junimaand kamperen

Blijf een maand kamperen in juni!

Vakantiepark De Kuilart heeft alles in huis voor een top vakantie in Friesland! Ten eerste biedt De Kuilart ontspanning en een rustige omgeving. Verder kunt u genieten van de diverse activiteiten en vele voorzieningen. En ten slotte kunt u hier niettemin een geweldige watersportvakantie beleven. Het kan allemaal bij vijf sterren Vakantiepark De Kuilart! Niet gebonden aan de vakantieperiodes? Dan hebben wij speciaal in juni een aantrekkelijk junimaand kamperen arrangement voor u.

Prijzen junimaand kamperen

Zo plaatst  u uw caravan of tent één keer en daarna heeft u er geen omkijken meer naar. Daarna kunt u volop genieten van de prachtige omgeving van De Kuilart. In deze maand zijn de faciliteiten namelijk nog 7 dagen in de week geopend. Zodoende profiteert u van de vele mogelijkheden op het park, maar de echte drukte moet nog beginnen. Wij hebben een aantrekkelijk tarief voor u in deze maand.

Het junimaand kamperen arrangement is geldig van 2 juni 2020 t/m 4 juli 2020.

Prijzen gebaseerd op 2 personen en eventueel thuiswonende kinderen t/m 21 jaar:

Standaardplaats: € 335,-
Comfortplaats, € 375,-
Supercomfortplaats, € 495,-

Reserveringskosten zijn eenmalig €12,50. (Bij een online reserveringen worden de reserveringskosten echter niet in rekening gebracht).

Arrangement prijzen zijn inclusief 1 kampeer- en vervoermiddel, 16 ampère stroom en gebruik zwembad. 

Boek nu uw kampeerplaats online!

De Kuilart is een 5 sterren park met vele faciliteiten.

 • Ten eerste zijn er watersport mogelijkheden in overvloed. Zo kunt u diverse boten huren, privé zeilles nemen of zondags meezeilen op een authentieke Friese zeilpraam.
 • Maar ook een recreatiewater met strand en zonneweide.
 • Bovendien een modern en sfeervol grand café met een zeer diverse kaart.
 • En niettemin een prachtig binnenzwembad met lange glijbaan.
 • Daarnaast een ruime keuze en een diversiteit aan mooie kampeerplaatsen.
 • En ten slotte zal de waterrijke omgeving zorgen voor een onvergetelijke junimaand in Friesland!

Kamperen op ons vijf sterren camping in de junimaand

Het junimaand kamperen arrangement kunt u online boeken. Selecteer eerst een datum in juni en een X aantal overnachtingen. Dan kunt u in stap het juni arrangement aanklikken en zo wordt de datum juist aangepast. Ook kunt u hier zelf een plek uitkiezen via de groene knop "voorkeursboeking (plattegrond)" onderaan de pagina. Bovendien berekenen wij voor online reserveringen wij geen reserveringskosten.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met de receptie. Wij helpen u namelijk graag!

 • Kampeerplaats Standaard Vakantiepark De Kuilart Kampeerplaats met stroom Beschutte kampeerplaatsen Kampeerplaats dicht bij faciliteiten
  Vanaf €18,50 per nacht Kampeerplaats Standaard
  Centraal gelegen en beschikt standaard over 16 ampère stroom. Indien gewenst kunt u water halen uit het toiletgebouw. Meer info en boek!
 • Kampeerplaats Comfort Vakantiepark De Kuilart Kamperen aan het water is genieten Kamperen in een rustige omgeving Kampeerplaats met ligplaats
  Vanaf €20,50 per nacht Kampeerplaats Comfort
  Met prachtig waterzicht, lekker beschut of dicht bij de faciliteiten. Voorzien van 16 ampère, water, riool en kabel tv. Meer info en boek!
 • Kampeerplaatsen Supercomfort Vakantiepark De Kuilart Camping met eigen sanitair Kampeerplaatsen met eigen sanitair Speeltoestel op kampeerveld Luxe kamperen in Friesland Kampeerplaatsen met eigen sanitair
  Vanaf €27,50 per nacht Kampeerplaats Supercomfort
  Extra luxe met een sanitaire voorziening. Zo kunt u direct naast uw kampeermiddel douchen, wassen of toiletteren. Meer info en boek!

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

 • Vakantiepark De Kuilart
 • De Kuilart 1
 • 8723 CG Koudum
 • T: 0514-522221
 • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zondag van 09:00-18:00 uur