Jachthaven kindvriendelijk

Genieten op en om het water bij onze Kindvriendelijke Jachthaven!
De echte liefhebber van watersport moet in zijn leven minstens één keer een vakantie in Friesland hebben doorgebracht. Want nergens anders dan op het Friese water vindt u alle elementen die een vakantie doen slagen. Onze jachthaven is geheel kindvriendelijk en is zonder twijfel dé watersportplek bij uitstek.

De jachthaven bij vakantiepark De Kuilart is een prima basis voor uw boottochten in de omgeving van Koudum. Onze jachthaven ligt direct aan de Friese meren, maar ook het IJsselmeer is maar vier kilometer van de Jachthaven verwijderd.

Wij hebben een grote jachthaven. Ideaal voor passanten, welke eens de gezellige plaats Koudum aan willen doen. Maar liefst 700 meter steiger is direct beschikbaar voor het aanmeren van uw boot!

Onze kindvriendelijke jachthaven is door de ANWB gekwalificeerd met 5 sterren. Die kwalificatie betreft niet alleen de brede, comfortabele steigers en de uitstekende vaarmogelijkheden, maar ook voorzieningen als botenkraan, de trailerhelling, de watersportwinkel, de brandstofpompen, de afvalwaterinname, de toiletvoorzieningen en de elektra- en wateraansluitingen op de steiger.

De Jachthaven  bij recreatiepark De Kuilart heeft ruim plaats voor passanten.
Maar liefst 700 meter steiger is direct beschikbaar voor het aanmeren van uw boot.

Kom ook genieten bij onze kindvriendelijke Jachthaven!

'De vakantie van de familie'

10-08-2013: Wij hebben dit jaar voor het eerst een ligplaats hier. De kinderdouche en wc en familiedouches vinden we ideaal met meer dan genoeg ruimte zodat je spullen niet natspetteren. De sfeer op de haven en camping ervaren we als gemoedelijk. Onze kinderen van 3 en 5 kunnen gerust alleen naar het toilet en broodjes halen. Wij herkennen geen wachttijden bij winkel of lege wc papierhouders. Over het restaurant kunnen we niet oordelen omdat we behoudens een ijsje hier geen gebruik van hebben gemaakt. Het zwembad is ideaal, vooral op regenachtige dagen als het zeilen voor de kinderen minder aanlokkelijk is ;-). Margriet

 

Voor meer informatie over de jachthaven van vakantiepark De Kuilart klik hier. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Huur een boot

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur