Informatieflyer

Digitale TV
CanalDigitaal biedt niet langer analoge zenders aan en daardoor kunnen wij u alleen nog Digitale TV bieden in hoge HD-kwaliteit. U heeft hiervoor een digitale ontvanger nodig of een TV die een digitaal signaal kan opvangen.

Hoe weet u of uw tv geschikt is voor digitale tv?
Als u op uw tv een van de volgende logo's aantreft, dan kunt u tv beleven met HD! Verder heeft u een HDMI-aansluiting nodig. U dient hiervoor alleen opnieuw de zenders te zoeken via de antenne op DTV en dan vindt u de digitale zenders. Vindt u deze niet en geeft de TV geen signaal aan, dan kunt u er vanuit  gaan dat u geen digitale ontvangst heeft.

TV

HD-ontvanger kopen?
Is dit niet het geval, dan kunt u een HD-ontvanger kopen. Let bij de aanschaf van een HD decoder er op dat deze is gecertificeerd door CanalDigitaal. Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste koopt, schaf dan een digitale ontvanger aan bij de receptie (incl. HDMI kabel), kosten hiervoor zijn € 50,00.

Kenteken herkenning
Begin april 2016 wordt de nieuwe slagboom met kentekenherkenning bij de entree geplaatst. Geef daarom alstublieft uw kenteken door bij de receptie of via de e-mail (info@kuilart.nl ). Per plaats is één auto toegestaan, mits er betaald is voor een extra auto. Echter kunt u meerdere kentekens doorgeven, zolang er maar één auto tegelijk op het park is.

Perscontainers

De vuilniswagen en de losse containers zijn vervangen door 2 perscontainers, een aantal papiercontainers en glasbollen op een centraal vuilniseiland. Deze containers staan langs de weg ter hoogte van het havenkantoor.

Jachthaven betaalautomaat & havenkantoor
Eind maart 2016 wordt bij het zwembad een liggeldbetaalautomaat geïnstalleerd. Als passant kunt u nu hier liggeld met pin betalen. Uit de automaat komt een sticker en die kunt u zichtbaar op uw boot plakken. Ook is het mogelijk via de betaalautomaat een SEP-kaart aan te schaffen.

Ondanks de nieuwe jachthaven betaalautomaat blijft de functie van havenmeester gewoon bestaan. U kunt ook nog steeds bij het havenkantoor betalen als passant of als u een boot huurt. Echter het is nu alleen nog mogelijk om met de pinpas te betalen in het havenkantoor.

SEP-card
Algemeen
U kunt een SEP-card aanschaffen en opwaarderen bij de receptie en bij de liggeldbetaal-automaat bij het zwembad. De aanschafprijs is € 5,00 per kaart, waarop ook een tegoed staat van € 5,00. Het resterende tegoed kunt u bij de receptie retour ontvang. U mag de kaart natuurlijk ook houden voor een volgend bezoek.
Bij de receptie (ook contant betalen mogelijk) en bij de liggeld-betaalautomaat kunt u zowel de pas aanschaffen en opwaarderen. Verder zijn in 3 van de 4 toiletgebouwen ook SEP-card opwaardeerstations geplaatst, waar u uw kaart met contant geld kunt opwaarderen. Toiletgebouw 1 (bij de standaard plaatsen nr. 131 t/m 144), heeft geen opwaardeerstation.

Douches
De SEP-card vervangt het oude douchemuntensysteem. In elke douche hangt nu een SEP-card lezer waarmee het verbruikte tegoed wordt afgeschreven. De oude douchemunten kunt u nog gebruiken voor het strijkijzer of anders inleveren bij de receptie.

Nieuwe Steiger
De steiger en damwand vanaf het restaurant tot aan de oude trailerhelling is compleet vervangen. De steiger is van duurzaam materiaal gemaakt en bevatten meer stroompunten met 16 ampère. Met de SEP-card kunt u elektriciteit en water afnemen op deze steiger. In de toekomst zullen de overige steigers ook overgaan op dit systeem, tot die tijd kunt u hier nog terecht met € 0,50 munten.

SEP-card tarieven
Douchen: 10 sec douchen = € 0,02
Elektra (op de nieuwe steiger): 2 Kwh = € 1,00
Water (op de nieuwe steiger): 100L = € 0,50

Zwembadtoegang
Sinds kort staat in de hal van het zwembad een tourniquet (draaideur). De benodigde toegangskaarten ontvangt u bij de receptie. Aan seizoen- en jaargasten wordt voor de zwemkaart een eenmalige bijdrage van € 5,00 per kaart gevraagd per seizoen/jaar (uit praktisch oogpunt: om veelvuldig verlies en ruilen tegen te gaan). U ontvangt dan een geplastificeerde kaart voor het gehele seizoen/jaar. Voor bezoekers van het park zijn er losse kaartjes verkrijgbaar voor € 5,00 per persoon, u ontvangt dan een muntje waarmee u toegang krijgt tot het zwembad.

NB: Er zit een anti-pass-back systeem op waardoor een kaart niet direct weer te gebruiken is en dus tijdelijk uitgeschakeld wordt.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zondag van 09:00-18:00 uur