Huisje Friesland

Sfeervol huisje huren Friesland!
Op zoek naar een huisje gelegen aan de Friese meren? Kom naar Vakantiepark De Kuilart, direct gelegen aan de Friese meren en geniet van de prachtige omgeving! Bij De Kuilart bent u op het juiste adres om een huisje in Friesland aan de Friese Meren te huren. Dit comfortabele bungalowpark ligt in het zuidwesten van Friesland, op het raakvlak van beide Friese meren Fluessen en Heegermeer, op een steenworp afstand van het IJselmeer. U kunt diverse huisjes huren, wat u in staat stelt zowel de Friese Meren als het IJselmeer te verkennen.

De huisjes op dit vakantiepark zijn ruim en gezellig ingericht. U kunt dus ook met uw familie genieten van een verblijf op De Kuilart. Naast huisjes, kunt u bij De Kuilart ook nog verschillende appartementen, stacaravans en een villa huren.

Top 3 meest verhuurde huisjes!

Huisje Aan Het Water
Bungalow aan het water
Vanaf € 435,- per week!

Huisje Met Eigen Sauna
Bungalow met sauna
Vanaf € 485,- per week!

Huisje voor de voordeligste Prijs
Bungalow budget
Vanaf € 235,- per week!

'De vakantie van de familie'

09-09-2013: De Kuilart is al 27 jaar ons vakantieadres. Ook onze kleinkinderen willen in de zomervakantie naar deze plek.
Ruim van opzet. Rust. Veel mogelijkheden om te varen. Zuid-Westhoek van Friesland blijft boeien. Genoeg te doen wanneer het ook wel eens slecht weer is.  (Willy Aalders)

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in het huren van een huisje in Friesland aan de Friese Meren, neem dan contact met ons op of boek rechtstreeks online.

Online reserveren Huur een boot

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur