Hemelvaart weekend weg

Een weekend weg tijdens het Hemelvaart weekend

Vakantiepark De Kuilart is en blijft een van de mooiste stekjes voor een geslaagd Hemelvaart weekend weg  in Zuid-West Friesland. Het park heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

Volop vertier tijdens het Hemelvaart weekend

Tijdens een Hemelvaart weekend weg kunt u uitstekend kamperen op Vakantiepark De Kuilart. Ons recreatieteam organiseert tijdens het Hemelvaart weekend verschillende activiteiten en heeft u onbeperkt toegang tot ons overdekte subtropische zwembad.

Verschillende type kampeerplaatsen

Hierboven kunt u kiezen u drie verschillende typen kampeerplaatsen. Heeft u genoeg aan alleen een stroomvoorziening of heeft u liever de luxe van een comfort plaats? Voor nog meer luxe hebben we zelfs een aantal plaatsen met een eigen privé sanitair unit. Bekijk snel de verschillende mogelijkheden en maak de keuze die bij u past!

Hemelvaart weekend weg reserveren

Hemelvaart weekend is een populaire kampeervakantie en in die periode is het dan ook gezellig druk op De Kuilart. Wij raden u aan te reserveren. Via de website kunt u direct het Hemelvaart weekend arrangement online reserveren. Voor online reserveringen berekenen wij geen reserveringskosten. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met de receptie. We helpen u graag!

Zoek & Boek

Ga naar de homepage

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zondag van 09:00-18:00 uur