Camping met zwembad in Friesland

Camping met zwembad in Friesland

Volop waterpret op de camping met zwembad in Friesland!
Als u verblijft in een bungalow of op de camping kunt u onbeperkt gebruik maken van ons camping zwembad in Friesland (let op de openingstijden). Daarnaast is er in het hoogseizoen, met mooi weer, de mogelijkheid om gebruik te maken van het open zwemwater met ligweiden. Het zwembad op Vakantiepark De Kuilart in Friesland bevat onder meer een kleuterbad en een waterglijbaan.

Camping met zwembad in Friesland

Camping met binnenzwembad!
Vakantiepark De Kuilart heeft een zwembad direct aan het water in Friesland. Het verwarmde zwembad bevat o.a. een waterglijbaan, kleuterbad, stroomversnelling en een bubbelbad! Het zwembad is drie kwart van het jaar geopend van april t/m december (bekijk openingstijden). In de zomer worden verschillende activiteiten georganiseerd in het zwembad zoals aquagym in de ochtend.

Camping met zwembad in Friesland boeken?

Voor meer informatie over Vakantiepark De Kuilart klik hier voor meer informatie over kamperen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen of zelf rechtstreeks online boeken via deze website.

Bekijk kampeerplaatsen Online reserveren

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Zondag t/m donderdag van 09:00-18:00 uur Vrijdag & zaterdag van 09.00-20.00 uur