Camping met Pasen

Start van het seizoen in Friesland

Pasen is ieder jaar weer de start van het kampeerseizoen en voor veel mensen het ideale moment om al even een voorproefje te nemen op hun vakantie. Vakantiepark De Kuilart is gelegen aan het meer De Fluessen van de provincie Friesland en is ook dit jaar weer helemaal in de sfeer van Pasen, dus kom ook naar de camping met Pasen!

Paas activiteiten

Het is altijd extra gezellig op de camping met Pasen. Samen met het hele gezin meedoen aan de paasbingo of genieten van de paasbrunch. De kinderen kunnen paaseieren zoeken op de camping en uren spelen in de speeltuin. Wie neemt er een duik in het zwembad? Camping De Kuilart heeft ook een binnenzwembad waar het altijd lekker warm is.

Boek nu uw kampeerplaats online!

Camping

Pasen is de ideale gelegenheid om met het gezin een lang weekend te verblijven op Vakantiepark De Kuilart. Verblijf op één van onze kampeerplaatsen op de camping met Pasen. Er zijn mooie plekken aan het water en ook plekken met eigen sanitair.

Vakantiepark De Kuilart maakt van uw Paasvakantie een waar kampeerfeest!

 • Kampeerplaats Standaard Vakantiepark De Kuilart Kampeerplaats met stroom Beschutte kampeerplaatsen Kampeerplaats dicht bij faciliteiten
  Vanaf €18,50 per nacht Kampeerplaats Standaard
  Centraal gelegen en beschikken standaard over 6 ampère stroom, indien gewenst is het te verhogen naar 10, 13 of 16 ampère stroom. Meer info en boek!
 • Kampeerplaats Comfort Vakantiepark De Kuilart Kamperen aan het water is genieten Kamperen in een rustige omgeving Kampeerplaats met ligplaats
  Vanaf €20,50 per nacht Kampeerplaats Comfort
  Met prachtig waterzicht, lekker beschut of dicht bij de faciliteiten. Voorzien van 6 ampère (verhogen is mogelijk), water, riool en kabel tv. Meer info en boek!
 • Kampeerplaatsen Supercomfort Vakantiepark De Kuilart Camping met eigen sanitair Kampeerplaatsen met eigen sanitair Speeltoestel op kampeerveld Luxe kamperen in Friesland Kampeerplaatsen met eigen sanitair
  Vanaf €27,50 per nacht Kampeerplaats Supercomfort
  Biedt additioneel extra luxe met een eigen sanitaire voorziening, direct naast uw eigen kampeermiddel douchen, wassen of toiletteren. Meer info en boek!

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

 • Vakantiepark De Kuilart
 • De Kuilart 1
 • 8723 CG Koudum
 • T: 0514-522221
 • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur