Camping Friese meren

Kamperen op een camping aan de Friese meren

De Kuilart is een camping midden in het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân. Hier kunt u kamperen direct aan de Fluessen en vlakbij het IJsselmeer, ideaal voor echte watersporters of voor iedereen die gewoon van vakantie aan de Friese meren houdt. Ervaar de rust en schoonheid van de camping Friese meren of ga een dagje weg naar een van de Friese Elfsteden Hindeloopen, Stavoren, Sneek, Leeuwarden of Workum.

Camping Friese meren    sloep varen     Visvakantie

De Kuilart heeft alles in huis voor een geslaagde kampeervakantie.

 • Kom eten in ons grand café of geniet van een drankje op het terras in de zon aan het water.
 • Huur bijvoorbeeld een fiets, sloep of valk en verken het Friese meren gebied.
 • Leer zeilen of surfen of vaar 2 uren mee onder begeleiding op een Friese zeilpraam.
 • En ook uw kinderen hoeven zich dankzij een recreatieprogramma in de meeste schoolvakanties, het binnenzwembad en de vele sportvelden en speeltuinen geen moment te vervelen.

Boek uw camping Friese meren

Wij hebben mooie en ruime plaatsen direct aan het water met een eigen ligplaats en verken de Friese meren. Daarnaast hebben wij ook kampeer- en camperplaatsen met een uniek uitzicht op de Fluessen en de Morra en al de langsvarende boten. Komt u met jonge kinderen, dan hebben wij ook veldjes die niet direct aan het water liggen. Heeft u zelf geen boot, maak dan uw vakantie in Friesland compleet en huur een dagje een sloep en vaar door deze schitterende omgeving.

Vakantiehuizen te huur

Naast kamperen hebben wij ook diverse vakantiehuizen in de verhuur. Deze ruime woningen zijn geschikt voor 6 tot 8 personen. De Watervilla's liggen direct aan het water. De chalets zijn geschikt voor 4 personen en ervaart u nog iets meer het campinggevoel. Naast woningen verhuren wij ook appartementen en trekkers-appartementen. Deze laatste kunt u per nacht boeken.

Kampeerplaatsen

 • Kampeerplaats Standaard Vakantiepark De Kuilart Kampeerplaats met stroom Beschutte kampeerplaatsen Kampeerplaats dicht bij faciliteiten
  Vanaf €18,50 per nacht Kampeerplaats Standaard
  Centraal gelegen en beschikken standaard over 6 ampère stroom, indien gewenst is het te verhogen naar 10, 13 of 16 ampère stroom. Meer info en boek!
 • Kampeerplaats Comfort Vakantiepark De Kuilart Kamperen aan het water is genieten Kamperen in een rustige omgeving Kampeerplaats met ligplaats
  Vanaf €20,50 per nacht Kampeerplaats Comfort
  Met prachtig waterzicht, lekker beschut of dicht bij de faciliteiten. Voorzien van 6 ampère (verhogen is mogelijk), water, riool en kabel tv. Meer info en boek!
 • Kampeerplaatsen Supercomfort Vakantiepark De Kuilart Camping met eigen sanitair Kampeerplaatsen met eigen sanitair Speeltoestel op kampeerveld Luxe kamperen in Friesland Kampeerplaatsen met eigen sanitair
  Vanaf €27,50 per nacht Kampeerplaats Supercomfort
  Biedt additioneel extra luxe met een eigen sanitaire voorziening, direct naast uw eigen kampeermiddel douchen, wassen of toiletteren. Meer info en boek!

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

 • Vakantiepark De Kuilart
 • De Kuilart 1
 • 8723 CG Koudum
 • T: 0514-522221
 • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur