Bungalowpark met zwembad in Friesland

Volop waterpret op het vakantiepark met zwembad in Friesland!
Als u verblijft in een bungalow of op de camping kunt u onbeperkt gebruik maken van ons zwembad in Friesland (let op de openingstijden). Daarnaast is er in het hoogseizoen, met mooi weer, de mogelijkheid om gebruik te maken van het open zwemwater met ligweiden. Het zwembad op Vakantiepark de Kuilart in Friesland bevat onder meer een kleuterbad en een waterglijbaan.

Camping met zwembad

Subtropisch zwembad!
Vakantiepark de Kuilart heeft een zwembad direct aan het water in Friesland. Het subtropische zwembad bevat o.a. een waterglijbaan, kleuterbad, stroomversnelling en een bubbelbad! Het zwembad is drie kwart van het jaar geopend van april t/m december (bekijk openingstijden). In de zomer worden verschillende activiteiten georganiseerd in het zwembad zoals aquagym in de ochtend.

Voor meer informatie over Bungalowpark De Kuilart klik hier voor meer informatie over kamperen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen of zelf rechtstreeks online boeken via deze website.

Online reserveren Huur een boot

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m Zaterdag van 09:00-12:30 en 13:00-17:00 uur & Zondag van 11:00-16:00 uur