Bungalowpark Friese Meren

Sfeervolle woningen aan het water in Friesland

Op zoek naar een Bungalowpark gelegen aan de Friese meren? Kom naar vakantiepark De Kuilart, direct gelegen aan de Friese meren en geniet van de prachtige omgeving! Bij De Kuilart bent u op het juiste adres voor een bungalow aan het water!

Ligging bungalowpark Friesland

Dit comfortable bungalowpark ligt in het zuidwesten van Friesland, op het raakvlak van beide Friese meren Fluessen en Heegermeer, op een steenworp afstand van het IJselmeer.  Er zijn meerdere types bungalows, variërend van 4 tot 8 personen. Ook uw hond is welkom in de huizen. De vakantiebungalows op dit vakantiepark zijn ruim en gezellig ingericht. U kunt dus ook met uw familie genieten van een verblijf op De Kuilart. Naast vakantiebungalows, kunt u bij De Kuilart ook nog verschillende appartementen, stacaravans en een villa huren.

bungalow Friese Meren    Bungalow met sloep huren Friesland

5 sterren faciliteiten

De ligging van De Kuilart is uniek omdat het aan het grootste Friese binnenmeer De Fluessen ligt. De Fluessen is een prachtig gebied om te zeilen en te surfen. Huur een valk, sloep of motorboot en ga erop uit. Naast de prachtige ligging heeft het park 5 sterren faciliteiten zoals een prachtig binnenzwembad met glijbaan en een Grand café met terras aan het water. Verder vindt u er een snackbar, supermarkt en bowlingbanen. Kortom, vakantie vieren aan de Friese meren doet u op bungalowpark De Kuilart!

 

Naar vakantiehuizen

Online reserveren

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur