Bungalowpark aan het water

Sfeervol bungalowpark aan het water!

Wilt u verblijven op een comfortabele bungalowpark aan het water? Kom naar ons luxe bungalowpark aan het water en geniet van de prachtige omgeving! Bij De Kuilart bent u op het juiste adres voor een bungalowpark aan het water! Dit comfortable bungalowpark ligt in het zuidwesten van Friesland, op het raakvlak van beide Friese meren Fluessen en Heegermeer. U kunt diverse vakantiebungalows huren op bungalowpark De Kuilart aan het water.

Ruim ingerichte vakantiebungalows op ons bungalowpark aan het water

De vakantiebungalows op ons bungalowpark zijn ruim en gezellig ingericht. U kunt dus ook met uw familie genieten van een verblijf op De Kuilart. Naast vakantiebungalows verhuren we op dit bungalowpark aan het water ook nog verschillende appartementen, stacaravans en een villa.

Bungalowpark aan het water boeken?

Direct online uw vakantie op ons bungalowpark aan het water boeken, dat kan! Zoek en boek uw vakantie eenvoudig online! Meer informatie over Bungalowpark De Kuilart, bekijk onze kampeermogelijkheden en onze verhuuraccommodaties.

U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen of zelf rechtstreeks online boeken via deze website.

Online reserveren Huur een boot

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur