Bungalowpark aan het IJsselmeer

Sfeervol vakantiepark bij het IJselmeer!
Verblijven op een comfortabele vakantiepark aan het water bij het IJselmeer? Kom naar vakantiepark De Kuilart, direct gelegen aan het water en geniet van de prachtige omgeving! Bij De Kuilart bent u op het juiste adres voor een vakantiepark aan het water! Dit comfortable vakantiepark ligt in het zuidwesten van Friesland, op het raakvlak van beide Friese meren Fluessen en Heegermeer, op een steenworp afstand van het IJselmeer. U kunt diverse vakantiebungalows huren op vakantiepark De Kuilart wat u in staat stelt zowel de Friese Meren als het IJselmeer te verkennen.

De vakantiebungalows op dit vakantiepark aan het water zijn ruim en gezellig ingericht. U kunt dus ook met uw familie genieten van een verblijf op De Kuilart. Naast vakantiebungalows huren op dit vakantiepark aan het water dicht bij het IJsselmeer kunt u bij De Kuilart ook nog verschillende appartementen, stacaravans en een villa huren.

U kunt meteen online een vakantiepark boeken bij De Kuilart. Maar u kunt ook contact opnemen voor meer informatie over vakantiepark en mogelijkheden van waterpret rondom het IJsselmeer.

'De vakantie van de familie'

09-09-2013: De Kuilart is al 27 jaar ons vakantieadres. Ook onze kleinkinderen willen in de zomervakantie naar deze plek.
Ruim van opzet. Rust. Veel mogelijkheden om te varen. Zuid-Westhoek van Friesland blijft boeien. Genoeg te doen wanneer het ook wel eens slecht weer is. (Willy Aalders)

Voor meer informatie over Bungalowpark De Kuilart klik hier voor meer informatie over bungalows. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen of zelf rechtstreeks online boeken via deze website.

Online reserveren Huur een boot

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Zondag t/m donderdag van 09:00-18:00 uur Vrijdag & zaterdag van 09.00-20.00 uur