Bungalow met Pasen

Paasarrangement - lang weekend weg met Pasen

Toe aan een lekker lang paasweekend weg? Boek dan voor de Pasen een bungalowarrangement. Op Vakantiepark De Kuilart worden tijdens de paasvakantie een speciaal paasarrangement aangeboden. U kunt er in het lange paasweekend genieten van een sfeervol Pasen met een paasbrunch, eieren zoeken met de paashaas en de paasbingo. Verblijf in een van onze aangename bungalows geeft u op een bijzondere invulling aan het paasweekend.

Boek nu uw bungalow online!

Bungalow met Pasen op De Kuilart

Wij verhuren vijf verschillende zespersoons bungalows. De Bungalow Budget is een eenvoudige doch gezellige woning, een aantal heeft additioneel een prachtig zicht over het meer! Of kies voor een iets sfeervol verblijf, namelijk in de Veranda Bungalow met een schitterend overdekt terras met open haard. Wilt u een moderne woning, kiest u dan voor Vakantiehuis De Kuilart. Daarnaast hebben we de Water Villa, dit is een ruime villa met direct uitzicht over het water en ten slotte de Water Villa Wellness heeft extra luxe en wellness faciliteiten in de bad en slaapkamer.

Bungalowarrangement Pasen - vind een arrangement voor het lange paasweekend!

Bungalows voor Pasen - paasweekend - paasvakantie - paasarrangementen - paasbrunch - lang weekend weg met Pasen

 • Vanaf €235.- per week Budget Bungalow
  Een eenvoudige doch gezellige bungalows zijn gunstig geprijsd en geschikt voor zes personen! Een aantal hebben een prachtige ligging aan het water. Boek nu!
 • Veranda Bungalow met buitenhaard Veranda Bungalow vrijstaand Veranda Bungalow ruim opgezet Veranda Bungalow Keuken Veranda Bungalow Woonkamer Veranda Bungalow slaapkamer Veranda Bungalow slaapkamer stapelbed Veranda Bungalow badkamer
  Vanaf € 325,- per week Veranda Bungalow
  De zespersoons comfort bungalows hebben een geheel gerenoveerd interieur, zijn gelijkvloers en hebben een heerlijke buitenhaard op het overdekte terras. Boek nu!
 • vakantiehuis aan het water Luxe water villa's Water Villa (Wellness) Keuken Water Villa (Wellness) Woonkamer Water Villa Slaapkamer Water Villa Slaapkamer Water Villa Badkamer Watervilla's met zicht op het water Water Villa Wellness Slaapkamer
  Vanaf € 445,- per week Water Villa
  De luxe bungalows hebben een prachtig waterzicht en hebben een ruime en sfeervolle living met eigentijds interieur, geschikt voor zes personen. Boek nu!

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

 • Vakantiepark De Kuilart
 • De Kuilart 1
 • 8723 CG Koudum
 • T: 0514-522221
 • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur